[S] Polonez Caro 1994 rok 1600 GLE + GAZ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Mam do sprzedania takiego poloneza instalacja ma z tego co pamiętam 3 lata. Palący jezdzący. brak preglądu OC skończyło sie teraz, ale mogę go ubezpieczyć i wtedy sprzedać (kwestia dogadania). Silnik ładnie trzyma cisnienie oleju. dopiero co regulowane zawory. Folele Groclin - kierowcy troche przytarty i tylka nanapa uszkodzona jest. Genaeralnie w zawieszerniu jest ok i hamulcach (hamulce zwykłe nie lucas z tego co sie orientuje to jest na szerokim moście). Skrzynia ok. Nalezy zrobć porządek z zamkami drzwi. blacha nie jest mocną stroną tego samochodu, ale widziałem duzo bardziej zgnite majonezy . jakieś radio jest ale nie wiem czy sprawne. Cena za auto bez Oc 450 zł. Mogę sprzedać też go bez papierów (wymaga ustaleń co i jak). Jeśli nie pójdzie to pewnie rozbiore na czesci. tel 886 877 930. gg 7550149 lub PRV. Wole sprzedać w całości. Jeśli nie bedzie zainteresowania to bedziemy negocjować. Fotki dam po weekndzie zapewne. Pozdrawiam

generalne czekam na oferty bo mogę tez sie zamienić za coś

Wklejam foty:

1

2

3

4

5

6

7

8

Jakosc zdjęć nie jest rewelacyjna, bo robione były telefonem kolegi. Pozdrawiam

auto ma opony w całkiem dobrym stanie. Silnik był remontowany jakieś 2-3 lata temu (głowica cała robiona, szlif wału, i wymienione tłoki z tego co wiem) przebieg to niecałe 190 tys. Akumuklator padlina. Zegary nowszego typu. Jak pisałem szeroki zawias przód i tył. Silnik oczywiście śmiga zarówno la benzynie jak i na gazie. chodzi równo odpala bez problemu. Jutro postaram sie wstawić sensowniejsze zdjęcia.

up. cena 400 zł do negocjacji lub przyjmuje zapisy na czesci:

silnik z osprzetem (mozna zmierzyć cisnienia sprężania itp) 400 zł
instalacja gazowa 250
skrzynia biegów 180
szeroki most 100
zawias przedni szroki 100
drzwi kompletne po 90 za szt. (komplet 250)
klapa tylna 100
maska 80
grocliny komplet 100
lampy przód, tył 25 za sztukę
i inne.
Najlepiej pozbęde sie całości. Pozdrawiam
Ceny orientacyjne - nie bardzo siedze w majopnezach wiec jesli coś za drogo (pewnie zaraz se dowiem ze wszystko za drogo...) to sie dogadamy
Zaczne rozbierać jak bedzie pare zamówień na czesci. Jeśi ktoś coś klepie to tylko tu. Nie piszcie priwów. Pozdrawiam. Tu też podam ceny innych czesci jeśli ktoś coś potrzebuje.

Tadek. Wszystko kurna za drogie jest i koniec oddaj za darmo
A tak poza kpinami to bym klepnł wstępnie grockliny ale tylko przód

up. Moe też sprzedać auto z przegldem na cały rok i zapłaconą piwerwsza ratą OC. Wtedy cena to jakieś 800-850 PLN.