Nagrzewnica - zakup co, gdzie i jak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema wiem że będziecie gryźć i drapać ale wiem iż w wyszukiwarce jest wiele informacji nt nagrzewnicy to jednak zadam pytanie ;p

Czy w XXI wieku i doby allegro i wszelkiego chińskiego podróbkowego wyrobu stojąc przed zakupem nagrzewnicy do espero (niestety mi skubana cieknie przez co ucieka płyn chłodniczy) muszę poszukać na allegro i teraz chodzi o to że są nowe w różnych przedziałach cenowych.

Espero bez klimy.

A oferty takie:
1. wieliczka 110zł
2. siedlce 125zł
3. wawa 130zł
4. wawa 119,99 zł
5. wawa 155 zł
6. łódź 115 zł
7. wawa/lublin 126 zł
8. siedlce 125 zł
9. poznań 150 zł
10. 130 zł wawa
11. Łódź 160,70

No i którą tu wybrać? Chyba, że macie jakiś namiar na katowickie, sosnowieckie, będzińskie, dąbrowskie czy inne w pobliżu sklepy które by miały w miarę normalną cenę tegoż ustrojstwa...

A może znacie jakiś dobry sposób aby to dziadostwo naprawić ale skutecznie? bo na wakacje niedługo jadę i nie chciałbym aby się rozpadło w trakcie... dlatego chyba lepiej będzie wymienić.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2010-06-08 16:55:36 ]

Ja mam Kagera za 268 Detal, a jak dla Ciebie to 165 zł.
Nissensa 380 Detal, dla Ciebie 221.
Więc weź z allegro. Myślę, że nagrzewnica dłużej pożyje niż Espero.

Kup z miedzi.
np. firma Jadar Chorzów

[ wiadomość edytowana przez: certiif dnia 2010-06-08 21:39:56 ]

Przeglądałem strone Jadaru i nie ma nic w katalogu. Zadzwonie jeszcze jutro

Cześć!
Nie kupuj podróbek . Ja w nisanie primerze wymieniłem 2 podróbki które razem roku nie wytrzymały - w końcu kupiłem używany oryginał ze szrotu i już na nim rok jeżdzę Cena nagrzewnicy to jedno , ale ile przy tym roboty jest... Tak , że nie baw się w gówniane podróbki...

Domyślam się dlatego pytam o radę co i gdzie kupić

W Sosnowcu na Mikołajaczyka jest (lub była jesio niedawno) hurtownia części Dełu - spytaj krzychu-cha , On miał konkret namiara na nich ,

do Jadar(s) to raczej zatelefonuj : 32 246 01 26

/proponuję przy okazji dokładnie ich przesłuchać w sprawie "oryginalności", fwarancji itp.itd. -od czasu zmian w władzach to już nie jest ten prawdziwy , pewny na 100% Jadar co jesio 2 roki temu /

Możesz spróbować też tutaj: KAPITAN Szopienice (ale u nich to różnie bywa z dostępnością)

No i typowo ..czyli w specjalistycznych punktach sprzedaży ,naprawy , regeneracji chłodnic np. 40-110 Katowice, Agnieszki 11
śląskie
Tel.: +48 032 250 26 42
Tel. 2: 507287154
Fax: +48 032 250 26 42

Cytat:
2010-06-10 08:45:37, bogdan1 pisze:
W Sosnowcu na Mikołajaczyka jest (lub była jesio niedawno) hurtownia części Dełu

Jest nadal
Z tym że kolega seboos ma sklerozę
Już mu podawałem namiara w tym wątku
I jeszcze tu są jakieś adresy

Podepne się pod posta !
Mam mokrą wykładzinę ,najbardziej od strony kierowcy ,substancja kleista i czuć płynem chłodniczy czy to sprawka nagrzewnicy ?
Odnośnie zakupu ja kupowałem w Wieliczce chłodnice i jestem zadowolony ,dobra cena i jakość też więc jak co to polecam ten sklep .

Nie ma sklerozy tylko myślał ze już zlikwidowali ;p

Kasiorka doszła wieczorkiem, a kaloryfer wysłałem o 16. Jutro około 12 możesz się już o nią ubiegać. Powołaj się na Andrzeja z 1808 Warszawa. Jak by co to kierownik zna sprawę. Śmiało możesz się z Nim kontaktować.

Wiem dostałem wiadomość Dzięki bardzo za pomoc jutro odbierzemy nagrzewnicę