Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-04-02 00:18:32
Nie ma najmniejszego sensu pakować się w używkę ...ryzyko trafienia na bombę jest średnio na poziomie 91% Może nie najtańszy ale very konkret (wieloletnie doświadczenie) jest serwis ASB Palka w Mysłowicach wielokrotnie zdarzało się nam holować do niego klientów "osławionego" Syntorza z Kraka czy klientów wrocławskiego serwisu automatów (chyba Syltom ) Sporo się tego teraz ogólnie narodziło ...fala taka sama jak solaria, tipsy i inne pomysła typu .."bo inni na tym trzepią kasę" ...ale tu naprawdę trzeba mieć WIEDZĘ ..więc jeśli będziesz szukał czegoś innego /osobiście , oprócz w/w nie mam lepszego namiaru /nie będzie Ci lekko trafić w dobre ręce Powodzenia |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2011-04-02 01:29:16 |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-04-02 14:32:23
UPSSSS! ..lajnos debeściak miał iść do cudów z allegro ...hi hi. Bardzo dziękuję Krzysztofie za czujność i correct /jak rzadko akurat nie sprawdziłem co się dokładnie wkleiło / |
adrian05031991 Passat b3 kombi Żarnów EOP | 2011-04-02 20:52:52 dawaj do nas... możesz wysłać nam skrzynie. koszt 600zł plus części itd. lub jak my wyciągamy to 800zł plus czesci oleje. moge ci powiedziec ze jak nie ma wstecznego to koszt zamknie sie spokojnie w 1500zł jak my bedziemy wyciagac. bo to jest drobna usterka. tylko daleko... warsztat mamy 18km od opoczna końskich jeli ci to cos mówi. numer 697077378
ogłoszenie na allegro |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-04-02 22:31:31
Tyle mogę powiedzieć , że w roku 2010 holowaliśmy ok.9-10 klientów z Krakowa na serwis w Mysłowicach ..coś musi być na rzeczy gdy pacjent ma do serwisu S ...np. 3 km ..a jednak ciśnie do serwisu A mimo , że km 88 Min. 2 z w/w zarzekało się , że nigdy już nie pojadą do Syntorza bo ich skroił strasznie , źle zrobił , mieli problem z reklamacjami itp. Wiadomo ..klient lubi sobie ponarzekać i ciężko dojść prawdy ..ale słyszy się zdecydowanie więcej negatywa to nabiera ostrożności |
sta3x63 vw scirocco G60, Aud ... Miasteczko Śląskie | 2011-04-02 23:23:43 że mnie też k....a pokusiło na automata, ale fajnie sie jeździło hehe. póki co żoneczka mi finanse zamroziła (nie żeńcie się!!!) i audik zostaje skazany na postój. Ale dziękuję za szybki odzew |