Które głośniki wybrać??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
szukam głośników na przód i zastanawiam się nad tymi trzema i nie wiem które są lepsze, nie mam i nie planuje na razie żadnej tuby ani skrzyni...
LANZAR
PIONEER
SONY
Które wybrać??

czy może te:
BLAUPUNKT

z podanych to blaupunkt ponieważ jest to zestaw odseparowany

I broń Boże SŁONY !!!!

polecam głośniczki z Phonocara / mam i se chwale

a ja bym wziął ALPINE, najlepsze !!!!!

a te lanzary złe?? są u mnie w mieście w sklepie i nie musiałbym kupować na allegro...

SONY niedawno zamontowałem u siebie i nie polecam grają niezbyt czysto i trzeszczą teraz planuje zmienić na blaupunkta

Cytat:
2008-04-08 10:27:43, grzesio1912 pisze:
a te lanzary złe?? są u mnie w mieście w sklepie i nie musiałbym kupować na allegro...

ja bym brał lanzar.

kupiłem lanzary i jestem bardzo miło zaskoczony,
grają czysto i bass jest dosc glęboki jak na głośniki w drzwiach, teraz musze jeszcze kupić cos na tył i bedzie pieknie

Cytat:
2008-04-07 15:41:52, grzesio1912 pisze:
czy może te: BLAUPUNKT

Mam te Blaupunkty pod Sony-ym - graja naprawdę dobrze.Z czystym sercem polecam

Teraz dość często obracam się w towarzystwie zajmującym się na poważnie Car Audio i musze powiedzieć że najbardziej zachwalane i najczęściej wybierane są głośniki JBL i Infinity (cena, jakość dźwięku,moc). A Blaupunkt jak i Sony wszyscy odradzają - towary zeszły na psy!

Cytat:
2008-04-10 23:02:26, YGH pisze:
Teraz dość często obracam się w towarzystwie zajmującym się na poważnie Car Audio i musze powiedzieć że najbardziej zachwalane i najczęściej wybierane są głośniki JBL i Infinity (cena, jakość dźwięku,moc).

Ja bym zmienił towarzystwo..

Cytat:
2008-04-11 10:32:04, open pisze:
Ja bym zmienił towarzystwo..

Ja bym posluchal kol. Open'a i raczej to jego zapytal lub udal sie do kolejnej wyroczni Shaq'a a nie 'wielkich znawcow CA'...

[ wiadomość edytowana przez: RumJanek dnia 2008-04-12 19:53:34 ]