[s] fiat 125p b+lpg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, na sprzedaż wystawiam auto mojego ojca, a mianowicie Dużego Fiata. Ojciec jest drugim właścicielem fiacika i jest w jego rękach juz 6 lat, służył mu jako auto do dojazdu do pracy, na zakupy jak i wyjazdy wakacyjne nad morze czy mazury i nigdy nie bał się długich tras. Auto jest w nienagannym stanie technicznym, na bieżąco były robione wszystkie naprawy i przeglądy, co 10tys. kilometrów był robiony przegląd silnika (wymiana oleju, świec, filtrów, regulacja zaworów). W samochodzie wymieniono (naprawiono) - remont głowicy jakieś 20tys km temu - nowy parownik (j/w) - nowe tarcze hamulcowe na wszystkich kołach (ok. 3 miesiące temu) - akumulator na nowy, jeszcze 3 lata gwarancji - nowe opony, 5 lat gwarancji - założone alufelgi 13'' - siedzenia kubełkowe "Inter groklin" od poloneza caro Samochód oprócz tego posiada radio CD/mp3, zegary są z nowszego rocznika z obrotomierzem (mam jeszcze stare oryginalne) Ogólnie rzecz biorąc samochód jest w świetnym stanie technicznym i nie wymaga żadnego wkładu finansowego, spalanie Ok 10l gazu/100km, jedynym minusem jest fakt ze samochód nie był garażowany 4 lata i na karoserii widać niestety oznaki korozji. Cena 2000 do negocji. Zdjęcia wyśle na meila

ciezko ci bedzie sprzedać...

Naprawde nikt niejest zainteresowany? cena naprawde jest do ugadania nawet dużego, jeśli go niesprzedam auto podzieli smutny los więkrzosci kantów czyt. złomowisko a naprawde szkoda

poka jakies foty na flapjck1@interia.pl

no to jak masz zamiar go wyzlomowac jesli sie nie sprzeda to nie lepiej dac cene ok 500zł za niego ?? a nie 2 tys ???

flapjck1 foto poszło

Cytat:
2008-04-20 20:15:31, bimber1 pisze:
no to jak masz zamiar go wyzlomowac jesli sie nie sprzeda to nie lepiej dac cene ok 500zł za niego ?? a nie 2 tys ???

klasyczny tekst, dajcie 2000 bo wyzlomuje za 300, ale ceny nie opuszcze

-----------------
Kupie 126p ze zdrową blachą - 604609088

Cytat:
2008-04-20 20:33:24, dejta pisze:
klasyczny tekst, dajcie 2000 bo wyzlomuje za 300, ale ceny nie opuszcze

chyba napisałem że zejde z ceny, przełoze opony, wyjme radio, zdejme alufelgi i mozemy rozmawiać o cenie która was interesuje.