Rajd Krakowski 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec niecaly tydzien do rajdu, kto sie wybiera na ogladare w paitek i sobote, mozeby sie ustawic i uderzyc wieksza ekipa??

My z Szymusiem sie wybieramy w sobote.

no jedzim jedzim jesli jest jakis chetny mam w sumie 2 miejsca jeszcze

Jeśli pojadę to w piątek na Mucharz a w sobotę na Tarnawe... ale jeszcze nie wiem czy pojadę.

Ekipa z Tychów jedzie na sobote. Jeszcze nie wiem gdzie sie ustawimy.

Ma ktos mapke prologu? Bo nie wiem, czy warto sie wybierac na cos, co ma 600m

Info odnosnie prologu.

Czemu kropek nie wystartował do trzeciego Mucharza?

Cytat:
2008-04-11 21:38:33, 130TC pisze:
Czemu kropek nie wystartował do trzeciego Mucharza?

Przeca wystartował Tylko miał poślizg rzędu 15min bo się mu zjebał coś motor, nie chciał zapalić, dopiero na pych ruszył przy okazji przestrzelił troche start. Ale brawa za chęć, zacięcie i ambicje dla załogi
Hopka też ładna

Reszta załóg też ostro ciągneła, szkoda Kościuszki że mu padł motor bo tylko on dotrzymywał tempa Brian'owi.
Pierwszy raz miałem okazje porównać z bliska nową seryjną subarynke z rajdowym odpowiednikiem i musze przyznać że podoba sie
Załoga z kadetta też ostro wymiatała, ciekawe co jest pod maską tego opla bo bardzo ładnie się to wkręcało i ciągnęło jak gupie

nowa subaryna? lol...nadmuchany lanos. przynajmniej lancery jeszcze jako tako na tych oesach sie prezentuja.
co do Kropka to mial 7 minut opoznienia przed ostatnim serwisem na ktorym wymienial zatarty motor. doszlo kolejne opoznienie, takze troche sie to mu przeciagnelo.
co do kadeta to z tego co mi wiadomo siedzi tam fajna wiertarka o mocy 180HP

Z docisku kropusia wypadł kawałek tarczy sprzęgła i to dlatego nie ukończyli mucharza

Nie wie ktos co sie stalo na 14 odcinku?? na stronie subaru.pl w wynikach przy naglowku widnieje informacja "oes 14 przerwany- karetka na odcinku" co to jest ?????

Cytat:
2008-04-12 15:06:47, dominikk pisze:
Nie wie ktos co sie stalo na 14 odcinku?? na stronie subaru.pl w wynikach przy naglowku widnieje informacja "oes 14 przerwany- karetka na odcinku" co to jest ?????

Na forum autoklubu piszą, że karetka pojechała do jakiegoś pijaka... nikt nie wypakował.
Ten drugi dzień coś słaby - co chwile jakieś odwołane oesy.

A tu chciałbym pokazać jakże nieodpowiedzialne zachowanie jednego z forumowiczów. Taki autorytet! Tak doświadczona osoba!

Nie ładnie Panie Konradzie

buahahaha ales mnie dorwal przyznaje sie bez bicia ze zgrzeszylem ale miejscowka byla fajna, nawet kamieniem dostalem
a dzisiaj srednio... zimno przede wszystkim.
Zawoje przerwali po Butruku bo pijak na trasie sie wylozyl
Tarnawe druga odwolali bo na pierwszym przejezdzie 11 zawodnikow z RSMP mialo srednia powyzej 130km/h
z PZM odpadlo ok 40 zalog glownie przez dziury na zawoji

pare fot z dnia pierwszego, oes Mucharz:

dzien drugi:
oes Tarnawa:

oes Lanckorona:

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2008-04-12 22:34:33 ]

jak patrze na mojego bylego maluszka co Mrozon nim smiga to plakac mi sie chce z tesknoty

no to kilka moich (jak za dużo to niech moderator okroi do samych linków):

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

rewelacyjne foty schwepes. powiedz mi co to za aparat i czy uzywasz filtrow, a jak tak to jakich

No to teraz kilka odemnie schwepsiu postsram sie niezdublowac miejsc

niewiem co sie stalo z etakie male sie dolaczyly

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2008-04-13 19:28:42 ]

Cytat:
2008-04-13 18:54:01, 3zeR_MDS pisze:
rewelacyjne foty schwepes. powiedz mi co to za aparat i czy uzywasz filtrow, a jak tak to jakich

Z filtrów nie korzystam, choć polar czasem by się przydał. A aparat to lustro Nikona