Podgrzewanie foteli w MK VII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto wie gdzie znajduje sie włacznik podgrzewania foteli w MK VII bo na desce go nie ma akable wchodzą w fotel bezpiecznik też jest to co jest grane czyżby niemcy zapomnieli założyć dziwne ktoś ma pomysł niech podpowie Dzieki z góry

Z tego co widziałem w wątku DarasaBB to na siedzeniu Obok dźwigni do przesuwania fotela, no może troszkę niżej i bardziej w bok - popatrz a napewno znajdziesz

Ja też bezpiecznik miałem wpięty, i kable szły pod fotele, ale jak gdzieś czytałem to są kable od poduszek powietrznych ( u mnie żółte przewody)

zółte przewody pod siedzeniem są od napinaczy pasów, przyjrzyj sie dokładnie czy to napewno podgrzewane fotele

no to raczej niemam podgrzewania chyba że auto nagrzeje ale są plusy i minusy jak się zepsuje tonie trzeba bedzie naprawiać bo niema sie co psuć. A i najlepsze pokonałem dzisiaj gasnący silnik na zimnym wymieniłem zawor odpowietrzenia skrzyni korbowej aż niewieżyłem ze taki ma to wpływ na dynamike Dzięki wszystkim za pomysły z siedzeniami !!!

mam jeszcze jedno pytanie natury Gdzie to jest ??? Moduł ABS Sensory AIRBAG , i co śmieszne filtr paliwa Byłem dziś na kanale i Filtr w tym miejscu co w książce nie istnieje I pytanie drugie czy mycie silnika jest zdrowe co trzeba zabespieczyć Jakich srodków używać do mycia Silnik benzyna 1.6 16V ZETEC Pomysły proszę

Po co myc?
Odtłuszczac zeby korozje zaprosic?

Filtr paliwa

A tak wygląda opis dotyczący filtra w książce Cytat: "Wymiana filtru paliwa
Uwaga. Filtr paliwa znajduje się pod kolektorem dolotowym i jest łatwo dostępny od spodu
samochodu." Koniec cytatu Szukał bym dwa dni w tym miejscu i pewnie bym nie znalazł. Te czujniki poduszek to gdzie są no i ten moduł ABS ktoś to pewnie wymieniał lub montował a z myciem to zawsze milej pod maske zajżeć jak jest czysto Czekam na opinie myć czy nie myć i jak

Cytat:
2008-04-19 00:38:25, gregoorio pisze:
A tak wygląda opis dotyczący filtra w książce Cytat: "Wymiana filtru paliwa Uwaga. Filtr paliwa znajduje się pod kolektorem dolotowym i jest łatwo dostępny od spodu samochodu." Koniec cytatu Szukał bym dwa dni w tym miejscu i pewnie bym nie znalazł.

nie doczytałes o która wersje produkcji chodzi. Opis dotyczy starych wersji

Podpowie ktoś o tym myciu silnika

No jak już musisz myć to myjka ciśnieniowa i najlepiej omijaj bezpośrednim strumieniem wtyczki i czujniki. Powinno być OK, chociaż jedni myją tak silniki c otydzień i jest dobrze a inni umyją raz i są jaja. Ja bym nie mył, jak nie jest jakoś specjalnie brudny, no chyba, że bardzo Ci to przeszkadza.