Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2008-04-22 18:54:18 na ukrytej partycji masz tzw. recovery disk - nie musisz tego zgrywać ale też nie usuwaj.
z visty bussines możesz zejść do licencji na xp profesional |
Jeden_Osiem_D Sympatyk FEFK Astra II Rzeszów | 2008-04-23 09:43:26 Dokładnie tak, jeśli zainstalujesz na innej partycji to powinieneś mieć oba dostępne, do wyboru. Ja tak miałem jeszcze niedawno, Windowsa XP i Linuksa, wyboru systemu który ma być ładowany dokonujesz w opcjach BIOSu, tzn. z którego dysku ma ładować system operacyjny.
Co do działania Visty to faktycznie wymaga dobrego sprzętu, ale za rok, dwa i tak trzeba będzie zmieniać Windowsa XP na nowsze systemy, ponieważ nowe programy nie będą już działały na XP. Tak jest teraz, że jak chcesz zainstalować jakiś w miarę nowy program, to musisz mieć minimum Win XP, bo na starszych Windowsach nie pójdą... Z Vistą to samo będzie. |
Jeden_Osiem_D Sympatyk FEFK Astra II Rzeszów | 2008-04-23 09:50:26
Dobry sposób... chodzi o to że przenosisz całą zawartość systemu na płytkę z której potem można przywrócić system? dobrze zrozumiałem? |