Alternatory z Allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Jestem zmuszony kupic alternator do espero 1,8.Szukalem w kilku miejscach i najbardziej atrakcyjne cenowo(250-260) wydaja sie te z allegro.Oczywiscie nowe z gwarancja 12 miesiecy.Czy warto je kupic?Co o nich sadzicie?

Ja kupowałem u tego allegrowicza
Mam go ok. pół roku i nie narzekam. wybrałem przesyłkę za pobraniem i na następny dzień była u mnie

Pozdr

Podobno jest duzo podrobek marnej jakosci produkcji niznanej.Dlatego jak juz trzeba wydac kase to niech troche pochodzi.

Osobiście mój elektryk odradzał mi zakup czegos takiego bo to niby chinszczyzna nie potwierdzam nie zaprzeczam ale Adam4302 jezdzi juz chyba z rok na takim i narazie ok

Tez tak slyszalem ale cos musze wstawic.Mysle ze to chyba lepsza alternatywa niz kupowanie uzywanego.Tu jest chociaz gwarancja.Zamowilem taki i zobaczymy jak bedzie.dzieki za opinie.P

Kupiłem uzywke na allegro jak mój się naprawiał działa juz 3 m-ce fakt szumią łozyska i ładowanie jest ok 13,5V i przy obciążeniu max 12-12,5V

Czyli jest na granicy zwalonego

Lipa

Czyli lepiej chinska podrobe niz uzywke ktora nie wiadomo ile przejechala.Atakie ladowaniw to fakt -lipa.P

Cytat:
2008-06-18 20:35:17, Kula69 pisze:
Osobiście mój elektryk odradzał mi zakup czegos takiego bo to niby chinszczyzna nie potwierdzam nie zaprzeczam ale Adam4302 jezdzi juz chyba z rok na takim i narazie ok

Rok, 12 tyś km i nadal działa Kupiłem u tego.

-----------------
czasem tu zaglądam