Uwaga oszuści

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam porannnie.
Dzisiejszy dzień zacząłem od przeglądania kilku forów i oto na co sie natchnąłem na jednym z nich. Być moze już czesc z was już zna ta sprawę, bo materiał spotkałem na Opel Klub Polska, ale jeśli nie, to przeczytajcie. Niech sie dowie o tym możliwie największa liczka osób, bo to sprawa uczciwości. Nie pozwólmy żeby ktoś śmiejąc sie prosto w oczy drugiej osobie robił z niej frajera.

Zobaczcie tu:
ostrzeżenie

hejo KUFEL znamy się chyba z forum AUTO ŚWIATa

JACO, bardzo mi przykro, ale chyba jednak sie nie zznamy , bynajmniej nie z Auto Świat'a. Ale zgodnie ze staropolskim przysłowiem - co sie odwlecze, to nie uciecze ) Wkońcu jeszcze dłuuużo życia nam zostało
Miłego weekendu

pozdro i miłego weekendu

Oszuści na allegro.Dwa przykłady sprzedawców inkasujących pieniądze za nic, a co miało być czymś.
klik
klik2

No dobra,ale o co ci chodzi

Cytat:
2007-11-23 05:09:31, Nerwica pisze:
Oszuści na allegro.Dwa przykłady sprzedawców inkasujących pieniądze za nic, a co miało być czymś.

Kurwa zacznij do jasnej cholery pisać po ludzku! Srał pies regulamin, ale zasady pisania tak, aby reszta zrozumiała nie wymagają chyba regulaminu!

Cytat:
Oszuści na allegro.Dwa przykłady sprzedawców inkasujących pieniądze za nic, a co miało być czymś. klik klik2

Twoje wypowiedzi sa podobne,piszesz o czyms kilka razy a jednoczesnie o niczym...

Cytat:
Oszuści na allegro.Dwa przykłady sprzedawców inkasujących pieniądze za nic, a co miało być czymś. klik klik2

no i co z tego wynika???

ja nic w tym z oszustwa nie widzę

A jak można oszukać na alledrogo? Pomyślcie przez chwile..
Przelewasz pieniądze klientowi, niedość, że towaru nie przesyła to nie odpowiada w żaden sposób na maile, telefony
Ja chciałem tylko przestrzec w razie jakby ktoś miał od nich kupować, a wy jak zwykle swoje...
Chyba nie mam przyszłości w tej Grupie..

No dobra ale z komentarzy nie wynika że to oszuści to jak mamy to zobaczyć.

28 negatywów na allegro to mało bo mają i po kilkadziesiąt/kilkaset.

Wnioskuję że mamy wierzyć ci na słowo

Cytat:
2007-11-23 10:15:27, Nerwica pisze:
A jak można oszukać na alledrogo? Pomyślcie przez chwile..

Pomyślałem i możliwości jest kilka:
- przelewasz pieniądze i cisza
- otrzymujesz cegłę
- otrzymujesz uszkodzony towar
- gościu Cię olewa i mówi sprzedane

te możliwości wymyśliłem w 5 sekund.
A przyszłości dla Ciebie faktycznie tutaj nie ma. Zresztą ciężko widzę Twą przyszłość na jakimkolwiek forum. Na innych forach za swoje teksty dostałbyś zaraz ostrzeżenie a chwilę później bana (wiem, bo z forum złomguny z 5 razy wylatywałem). Zobacz, że tutaj jeszcze modowie Cię tolerują.

Cytat:
2003-04-12 09:01:33, Kufel pisze:
.." Zobaczcie tu: ostrzeżenie .."

Strona w budowie

Bogdan, zerknij na datę!! Nerwica wyjął jakiegoś trupa z szafy.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2007-11-23 10:50:30, bogdan1 pisze:
Strona w budowie

data...

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2007-11-23 11:05:17, lucas48 pisze:
data...

...łosz rany!...zaś sie dałem zrobić..

Cytat:
2007-11-23 10:55:11, Adam4302 pisze:
Bogdan, zerknij na datę!! Nerwica wyjął jakiegoś trupa z szafy.

A to nie był przypadkiem Kufel...

Cytat:
2007-11-23 11:50:03, lothaar pisze:
A to nie był przypadkiem Kufel...

NIE ...Kufel to 2003...a wyciągnął starocia:
Cytat:
.."Oszuści na allegro.."

a ja bym bardzo chciał żeby nerwica jedak został tu dłużej miło gdy ktos pełni role menela grzebiącego w smieciach i wyciaga stare topy z dna kosza sprawiają ze kazdy sie przy tym śmieje

proponuje jedynie stworzyć mu osobny dział na forum w stulu nerwica i zagadki przeszłoći

Spadam stąd.
Narazie

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-23 12:46:53 ]