Zegary padły

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
padły mi wszystkie zegary ,kontroliki i szyby co mogło ja zabolec że nic nie działa może ktoś miał podobne problemy

moze ktos mial trzeba poszukac

Zacznij od bezpieczników

miałem coś na podobe ....poluzwały sie bezpieczniki;]

powodów może być kilka np bezpieczniki, chociaż w poprzednim aucie jakie miałem też mi się zdarzyło coś takiego. Problem stanowiła klema a raczej przewody w niej zamocowane. klema była pozłacana z wieloma otworami na przewody (rozbudowany system audio). Sprawdź połączenie przewodów. u mnie jak przestawały łączyć to miałem choinkę z podświetlenia i wiatrak ze wskazówek.

zrobiłem tak jak radziliście przy bezpieczniksch złączka kabli się poluzowała ale już wszystko bez ingerencji mechanika wielkie dzięki za poradę

mam podobne objawy zgasły kontrolki licznik na 20 km/h nie moge odpalić auta zamknąć szyb troszke problem bo nie mam gdzie trzymać auta prosił bym o szybką pomoc

ja zaliczyłem chyba ekstremalny przypadek, który miał dokładnie takie objawy, jak tu opisaliście. Padł mi regulator napięcia. Dawał na instalację coś ok 17V. Padła deska, kontrolki powariowały, wskazówki i nowo zakupione żaróweczki w latarkach się poprzepalały

jedynym plusem,gdy napiecie wzrosnie z powodu awaraji regulatora napiecia,jest to iz sprzet audio gra duzo glosniej Ja jako osoba z dziedziny audio,zorientowalem sie wlasnie po tym,iz cos jest nie tak z napieciem A mozna narobic sobie biedy, popalic cala elektronike w aucie. Ponoc wytrzymuje do 18V ,ale nie bede sprawdzal.

jedynym plusem,gdy napiecie wzrosnie z powodu awaraji regulatora napiecia,jest to iz sprzet audio gra duzo glosniej Ja jako osoba z dziedziny audio,zorientowalem sie wlasnie po tym,iz cos jest nie tak z napieciem A mozna narobic sobie biedy, popalic cala elektronike w aucie. Ponoc wytrzymuje do 18V ,ale nie bede sprawdzal.