Programy w TVN Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jakie programy w TVN Turbo najbardziej lubicie, a jakich najbardziej nie lubicie?
Ja najbardziej lubię Rentgen, Top Gear, 5th Gear, Legendy PRL, czasem lookne na Automaniak i Garaż.
Najbardziej nie lubię programu Czas Tuningu i Jednoślad .
A jakie są wasze opinie na ten temat?

Zła kolejność
Top Gear i długo, długo nic.

Zauważysz, że najczęściej cytowanym (i najbardziej opiniotwórczym) na forum redaktorem motoryzacyjnym jest niejaki J. Klakson
Facet ma ten sam gust co my - nie schodzi poniżej samochodów za 100 000 funtów.

TOP GEAR................................................, 5th Gear, Rentgen, Legendy PRLu, Garaż, ...................................................... Automaniak (przy nowych produkcjach TVN Turbo i BBC Automaniak to 8 liga).

podpisuje sie pod tym..i tylko dla mnie po angielskich produktach dalej jest rentgen i garaz..lubie tez motorwizje i motorwizje klassik..a automaniak to porazka..nie wiem dlaczego ale i wislawski i wojciechowska dzialaja mi na nerwy..ich sposob mowienia o samochodach mnie irytuje..nie umiem tego wyjasnic racjonalnie po za tym rengent i garaz sa w miare merytoryczne..a takie bajanie jak w automaniaku to nie dla mnie

Nikt nie ogląda Monster Garage

Cytat:
2005-10-12 18:17:20, Navi pisze:
Facet ma ten sam gust co my - nie schodzi poniżej samochodów za 100 000 funtów.

Jeśli już jesteśmy przy tym to niezły jest program De Lux

Cytat:
2005-10-12 18:45:48, krzychu_ch pisze:

Kiedyś oglądałem nałogowo, teraz jakoś mi sie przejadło...

Cytat:

Ja go zapomniałem dodać go do listy programów nielubianych.
Robienie ze złomu Maybacha

Cytat:

Drgawek dostaje ogladajac ten program. Wychwalanie kretynow niszczacych piekne samochody, ciecie, spawanie, wszystko tak, ze za rok to przerdzewieje i samochod zlamie sie w pol. Mierzi mnie to. Osobiscie program ten odbieram jakby go robily przedszkolaki, taki to jest poziom, zarowno w zakresie gustow jak i umiejetnosci i kultury mechanicznej. Jest to oczywisice moje osobiste zdanie

a ja też sie dopisze a co se bede żałować
Ja lubię Top Gear, Automaniak Garaż Czas Tuningu i ewentualanie jak nic nie leci to Monster Garage!!!

Ale najbardzoej po Top Gear to lubie program na Mtv Pimp my raid!!

top gear,automanika,karambol,czas tuningu =)to z tvn turboale prawie zawsze ogladam drogówke na Tv4 =)

Cytat:
2005-10-12 21:33:06, patrykowski pisze:
ale prawie zawsze ogladam drogówke na Tv4 =)

No właśnie ja też to lubię i oglądałem, ale teraz ostatnio mam przerwę, bo kiedy to jest?

Top Gear.......Legendy PRL'u, przy tym drugim az się łezka w oku kręci, wraca wiele wspomnień z dziciństwa, ale można też się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o rodzimej motoryzacji

Zapomniałem jeszcze o jednym dobrym programie , mianowicie o karambolu.

Denerwuje mnie Motorvisia, gdyż mocno faworyzuje się tam samochody niemieckie, a ewidentnie dyskryminuje japońskie, angielskie i szwedzkie.

ale jak się ma co faworyzować to trzeba sobie poużywać...

Dlatego chyba najbardziej obiektywne są polskie programy motoryzacyjne, my nie mamy czym sie zachwycać

W sbote o 14:00 jest premiera programu o nazwie TESTOSTERON a w nim test miedzy innymi Passata 2.0 w dizelku vs OT czyli transporterowi opancerzonemu z II WS

Czaderski material ... nie powiem skad wiem

Cytat:
2005-10-13 20:37:59, KeyJey pisze:
W sbote o 14:00 jest premiera programu o nazwie TESTOSTERON a w nim test miedzy innymi Passata 2.0 w dizelku vs OT czyli transporterowi opancerzonemu z II WS Czaderski material ... nie powiem skad wiem

KeyJay, Ty telewizyjny zwierzaku

ktoś mi odpowie czemu te rodzime programy są tak beznadziejnie, drętwo, sztucznie prowadzone? popis jaki dali goście w nowym "(s)hicie" Testosteron to mistrzostwo świata-jeden koleś stara się być śmieszny,ale mu nie wychodzi, drugo coś tam niewyraźnie mamroce pod nosem i tylko Miecugow jest taki jak zawsze (co wcale az takim komplementem nie jest
z resztą wcale nie jest lepiej: zarówno Martyna "Wielki Ptak" Wojciechowska i Wiślak są delikatnie mówiac dość "specyficzni", koleś z Legend PRL nie pozwala nic powiedzieć swoim gościom, choć przecież to o ich samochodach jest ten program.

ale może sie czepiam

A wiecie kiedy urodził się radziecki uczony WYŁĄCZNIKOW a później go zastąpił zachdni PILOT.

Cytat:
2005-10-18 18:10:51, Rysiek2 pisze:
A wiecie kiedy urodził się radziecki uczony WYŁĄCZNIKOW a później go zastąpił zachdni PILOT.

ano,często korzystam z tych dobrodziejstw techniki
ale teraz nauczony doświadczeniem nie będę nawet włączał

To męskie postawienie sprawy jasno.