Antena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Ostatnio zepsula mi sie antena, chcialem kupic nową na allegro, ale jak zobaczylem cene 150zl to zwątpiłem Wiecie moze z jakiego samochodu jeszcze podejdzie??

Nie podjedzie. Tylko oryginał lub zamiennik. Ale nie spodziewaj sie rewelacji w cenie. A cena 150 zł to jest luz. Ja załatwiam po tyle. Normalnie jest po 200. Możesz kupic używke w cenie 100 zł ja ja kiedyś. Nie wiem, czy jest sens, i czy znajdziesz.

Nie ma sensu kupowac uzywki za 100zl. Juz wole kupic nowa za 150. myslalem ze podejdzie z jakiegos innego samochodu, ale jak nie to trudno

Ale co się Tobie zepsuło w tej antenie ? ...pyka ...pyka a się nie wysuwa ? czy się wysuwa ale nie do końca ?

Jak "pyka" to wystarczy wyczyścić przekaźnik w mechaniźmie anteny. (albo najlepiej wylutować go i wstawić jakiś typowy). Poszukaj w wyszukiwarce. Pisałem o tym i inni też

Cytat:
2008-06-29 13:06:41, Ikarus260 pisze:
Nie podjedzie. Tylko oryginał lub zamiennik. Ale nie spodziewaj sie rewelacji w cenie. A cena 150 zł to jest luz. Ja załatwiam po tyle. Normalnie jest po 200. Możesz kupic używke w cenie 100 zł ja ja kiedyś. Nie wiem, czy jest sens, i czy znajdziesz.

da sie np. wstawić zwykły bat za 25zł na pewno da się naprawić jak jest uszkodzona można tez na szrocie kopić za 50zł od rozbitka ja mam cała działającą tylko brak bata

Cytat:
2008-06-29 19:00:32, markon pisze:
da sie np. wstawić zwykły bat za 25zł ..

Maniek..Zamknij się !...

to że Ciem przy wydechu pochwaliłem...nie znaczy że masz fulać takie gupoty ...no chyba że się napiłeś...tyle że wtedy zaczynaj zdanie od ..."wypity jezdem ..więc myślę tak:..."

Cytat:
2008-06-29 13:04:51, kosiak1986 pisze:
Wiecie moze z jakiego samochodu jeszcze podejdzie??

Podejdzie od Lanosa (potrzebne jest stare mocowanie do błotnika), podejdzie od nubiry I sedan, tylko.................. one wszystkie kosztują 150zł

Cytat:
2008-06-29 13:04:51, kosiak1986 pisze:
Witam Ostatnio zepsula mi sie antena, chcialem kupic nową na allegro, ale jak zobaczylem cene 150zl to zwątpiłem Wiecie moze z jakiego samochodu jeszcze podejdzie??

większość usterek anteny da sie naprawić samemu. A nowa antena dożywotnio też ci niebędzie działać. Zapraszam do manuala. Droga do manuala to: http://espero.of.pl/ ---> PORADY ----->naprawa anteny

ja sie podczepie z moim pytaniem, czy macie moze jakies namiary gdzie mozna kupic antene pasujaca do espero aby ladnie wpasowala sie w otwor ? (nie elektryczna bo 150 zl to duzo)

To ja mam pomysł
Ja biorę Twoją starą antene a założe Ci wysuwaną, tyle że ręcznie
Pasi

Krzychu ja Ci na zlocie mogę sprezentować moją starą. Jak chcesz W ramach podziekowań za ostatni zlot

Tylko jak ją naprawisz to daj znać to ją na kolejnym odbiorę Hje hje hje...
Nie świruję mogę Ci ją oddać, czy naprawisz, czy nie. Trochę działa...

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2008-07-06 13:41:16 ]

Cytat:
2008-07-06 13:36:47, Ikarus260 pisze:
Krzychu ja Ci na zlocie mogę sprezentować moją starą.

A co na to Gosia powie
Ale jak oferta ważna to biorę

Oferta ważna. Już masz Ją zaklepaną. przypomnij mi jakoś to wezme ją do bagażnika i będe woził...Bo zapomnę albo gdzieś wsiąknie. Numer masz w profilu