Wydech.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A taki ładny maiłem wydech. Tak z dnia na dzień sie sportowy zrobił Ładnie buczał. Tak mi się to podobało, że jeździłem z tym 2 dni. Aż tu dziś przedchwila zajżałem pod samochód. Patrzę, a tu końcowy tłumik lata jak ta lala. Rura co do niego jest dołączona znaczy była dołączona... Już wiadomo co było przyczyną... Jade dzis do znajomego, by mi to pospawał... Choć lekko może zostawić prześwitu, by ładnie nadal buczał

Cytat:
2008-06-29 15:45:05, Ikarus260 pisze:
.." Jade dzis do znajomego, by mi to pospawał... Choć lekko może zostawić prześwitu, by ładnie nadal buczał .."

Ło rany !
Nawet Markon Maniuś w stanie mocno "wskazującym" nie ma takich dziwnych pomysłów..

Lepiej niech Ci ten znajomy nowego tumika zamonci...a pewnie i dwa....bo znając życie..za tydzień (może czy)..znowu pojedziesz "dzisiaj do znajomego" żeby Ci to pospawał ..i tak do końca roku

alleluja!

Musze narazie z tym poczekać Mam remont łazienki. Dobrze, ze końcowego nie zostawiłem gdzieś na ulicy Mało brakuje

Druciarstwo. Narazie tylko skręcony, by nie latał. Koleś nie miał takiej spawarki, kóra by to mógł pospawać. Przy okazi wymiany kilku elementów mojego samochodu w warsztacie zrobią mi i ten tłumik.

Cytat:
2008-06-29 15:51:34, bogdan1 pisze:
Ło rany ! Nawet Markon Maniuś w stanie mocno "wskazującym" nie ma takich dziwnych pomysłów.. :

Oczywiście ja kupiłem nowy komplet tłumaczek cały, tylko końcówkę nastawałem stara co by nie dawało efektu druciarskiej nakładki

moj byl spawany w lutym (koszt 20 zł) i sie trzyma jak zloto ale tez fajnie buczal

Cytat:
2008-06-29 15:51:34, bogdan1 pisze:
(może czy)..

do czech to ja mam za darmo
a tak przy okazji
Dzięki Boguś

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2008-06-29 21:34:23 ]

Cytat:
2008-06-29 21:33:49, Kula69 pisze:
do czech to ja mam za darmo a tak przy okazji Dzięki Boguś ..

Kolega tak kiedyś z 10x spawał tłumik i rury w megance. W finale jego wydech składał się z samych spawów... aż się wziął i rozleciał na środku drogi.

Wydech zrobiony. Żero druciarstwa. Piękne przejściówki zastosowane, a na cybanty połączone. Wogóle śladu nie ma Za to 50 zeta. Trochę przyciąć trochę przygiąć W Mińsku robiłem.
Naprawdę koleś przyłożył się do tego co robił. Polecam warsztat jeśli komuś coś by tam się stało. Niestety nie podam ulicy, bo nie pamiętam ale zawsze moge się dowiedzieć

Cytat:
2008-07-01 15:55:51, Ikarus260 pisze:
Wydech zrobiony. Żero druciarstwa. Piękne przejściówki zastosowane, a na cybanty połączone. Wogóle śladu nie ma Za to 50 zeta.

Jakbyś poszukał to za niewiele więcej niż 100 miałbyś nówke sztuke na gwarancji

Ale to Twój wybór

Cytat:
2008-07-02 20:06:25, krzychu_ch pisze:
Jakbyś poszukał to za niewiele więcej niż 100 miałbyś nówke sztuke na gwarancji

Tak z cen spadli? Ja 4-ry lata temu... albo 3 za wydech kompletny z montażem musiałem jakoś 180 czy 190 zł zapłacić.
Ale taki spawany i spinany wydech do trendy i dżezy najwidoczniej teraz jest... i posiadanie sralucha za którego trzeba płacić OC, a potem płakać, że kasy się nie ma również!

i mojego esperola wydech już ledwo zipie po całości
a ila teraz złociszy wołają złote rączki za wymianę od kata aż do końca a może i kat też trza będzie kto wie w końcu ile to już ma lat- kiedyś trza wymienić. Wymianiał ktoś ostatnio lub nieostatnio te graty w swoim esperalu to proszę o podanie orientacyjnie ile trza z bankomatu wyciagnąć za tę przyjemność

[ wiadomość edytowana przez: rudi dnia 2008-07-02 22:15:20 ]

ja to nie wiem... mój jeszcze sprawny a katalizator to chyba koggi sprzedaje... ja 2 latka temu jak w poldolodku padł to ok 300 złotówek wyniósł, bez katalizatora... a jak w Espero, to się nie wypowiem

Cytat:
2008-07-02 22:10:53, rudi pisze:
a może i kat też trza będzie

Na diagnostyce Ci nie wykazali, że kat do wymiany? A za wymianę kata na gazrurkę będziesz miał wydech gratis.

Cytat:
2008-07-02 22:20:33, piotr_ek pisze:
Na diagnostyce Ci nie wykazali, że kat do wymiany? A za wymianę kata na gazrurkę będziesz miał wydech gratis.

no przegląd ostatnio tj. jakiś 7 mies. temu przeszedł bez bólu ale jak sobie popatrzyłem dzisiaj na to żelastwo co się pod podłogą chyboce, burczy i klekoce, to ja bym to wszystko wy... w 3 ...laski bo lubie ciche auta, ot taki mam gust
To mówisz stary, że stary 12 letni kat. jest wart tyle co cały nowy wydech tj. min 2oo PLN, przeca nowy coś kole tego kosztuje no nie, to troche dziwne ale jak tak jest no to mam nadzieje, że sie nie mylisz i jak mi będą go chcieli zabrać to powiem a weźta se go ale w rozliczeniu, a jak nie to zabieram i może gdzie opyle po rynkowej cenie

[ wiadomość edytowana przez: rudi dnia 2008-07-02 22:34:34 ]

Cytat:
2008-07-02 22:33:55, rudi pisze:
przeca nowy coś kole tego kosztuje no nie, to troche dziwne ale jak tak jest no to mam nadzieje, że sie nie mylisz

Nie jest ważna obudowa tylko zawartość, a zawartość to metale szlachetne.

Cytat:
Ale taki spawany i spinany wydech do trendy i dżezy najwidoczniej teraz jest... i posiadanie sralucha za którego trzeba płacić OC, a potem płakać, że kasy się nie ma również!

Jakaś aluzja ??? Albo Żaluzja, kotary lub werikale ???

Cytat:
2008-07-02 23:08:21, Ikarus260 pisze:
Jakaś aluzja ???

No jęczysz co chwila, że pieniędzy nie masz, ale 2 auta posiadasz.

Ja ostatnio w nubirze robiłem cały wydech (po iłkach)
I kosztowo wyszło tak:
przednia rura z plecionką (płóciennik) 130 zł
tłumik środkowy (płóciennik) 100zł
tłumik końcowy (DONGWON Kożuchów) 112zł

Bez druciarstwa,cybantów,spawania,sklejania itp.