Ele. szyby z 5d do 3d ?? podejdą ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. mysle nad przekladka ele.szybek z 5d do mojego 3d
zastanawiam sie czy podejda takowe silowniki

nie

Nie wiem jak jest w escorcie, ale w renowce 19 zakladalem do 3d elektryke z 5d - wymagało do zmiany silniczka do prowadnicy, ktora mialem na korbke. wystarczylo wymontowac korbke i zalozyc w to miejscie silniczek. Tam bylo na slimaku. Jak jest w essim nie wiem

ja mam silowniki z MK4 3d na sell ale czy podejda do mk5 pojecia nie mam

z 5d do 3d na pewno nie podejda bo otwory mocujace szybe do prowadnicy sa w zupelnie innym miejscu i nie podejda...

Nie tylko śruby są w innym miejscu, cała szyna jest krótsza w 5D, bo przecież drzwi są krótsze.

Cytat:
2008-07-22 18:28:57, abraham2ooo pisze:
Nie tylko śruby są w innym miejscu, cała szyna jest krótsza w 5D, bo przecież drzwi są krótsze.

Tak precyzyjnie to krótsze są linki a nie szyna. Wysokość drzwi jest taka sama więc dlaczego szyna miałaby być krótsza ? Zgadza się inne jest rozmieszczenie otworów montażowych.

Cytat:
2008-07-22 16:21:48, kolo21dg pisze:
witam. mysle nad przekladka ele.szybek z 5d do mojego 3d zastanawiam sie czy podejda takowe silowniki

Różnice w mechanizmach otwierania szyb 3D 5D

Cytat:
2008-07-22 16:21:48, kolo21dg pisze:
witam. mysle nad przekladka ele.szybek z 5d do mojego 3d zastanawiam sie czy podejda takowe silowniki

Teoretycznie sie nie da ale mysmy w mk7 przelozyli z 5d do 3d i dzialaly super. Coprawda wiąze sie to z odrobina wysilku i kombinacji, ale jakbys chcial to jest to wykonalne.

Cytat:
2008-07-22 17:20:19, Zioo pisze:
ja mam silowniki z MK4 3d na sell ale czy podejda do mk5 pojecia nie mam

za ile?

ps. do mk5-7 nie podejda