Mechanicy Szczecin ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Takie pytanie do fanów ze Szczecina, gdzie naprawiacie Omegi, ja już próbowałem na Ku Słońcu w nieaut. serw. Opla z dziadkiem wewnątrz i na Wyspiańskiego (co pomyślę to mam ochote gościa utłuc).
Ale jakoś zadowolony specjalnie nie jestem, 7gsi polecił mi spawacza i bardzo zadowolony jestem.
A zima idzie a ja muszę przednie zawieszenie zrobić, tylko gdzie ?
i coś jak jadę (dowolny bieg nie na luzie) i odpuszczę gaz, taki pojedynczy stuk z prawej strony z przodu a przynajmniej tak mi się wydaje.

Hej,
nie wiem jak reszta się wypowie, ale ja swoją Omę (Omegi - bo ojciec też ma Omę ale A), Michaś27 - Omega B MV6, Corsa, Astra, naprawiamy u Opel Grzesik (ul. Dembowskiego 10, 0 91 455 44 33). Od razu mówię, że nie są najtańsi. Ale powiem, że od lat specjalizują się w Oplach i świetnie się na nich znają... Dają gwarancję 12 miesięcy.
Także ja ich mogę polecić...
Pozdrawiam
Damian

Cytat:
2006-10-19 08:21:59, Wiktorzi pisze:
ja już próbowałem na Ku Słońcu w nieaut. serw. Opla z dziadkiem wewnątrz

nie!
tylko nie tam.
zobacz, przed warsztatem stoi strebrna obnizona 3000 z nadkolami a la Lotus. Stoi już dobre pół roku (nawet jej nie umyją) bo gościu na niej eksperymenty robi. Strach się bać, oni zostali na etapie syrenki i trabanta.

damianw dobrze gada, Grzesik jest bardzo ok ale naprawdę słono kasuje i na częściach nieźle przycina - czyli normalka

ja polecam:
oleje, filtry, zawieszenie, hamulce, drobne sprawy na szybko - auto ABC na Dąbrowskiego, iść od razu do Adama i powołać na mnie
poważniejsza zabawa z mechaniką -
PIKAR na Południowej - tam gdzie najpierw byliśmy z blacharką ale był zarobiony. Teraz też jest - mozna tam pooglądać pewien silnik EVO w częściach

PS. jeszcze tydzień-dwa temu polecałbym "Max" na Harnasiów, Mr.Krzysiek dobrze zna omegi, niestety po ostatnich wpadkach nie dałbym im nawet roweru do regulacji

Dzięki za odpowiedzi, wiem, rozmawialiśmy na ten temat, ale pamięć mam dobrą tylko krótką, a tak sobie zapiszę
Pozdrawiam

a kto powiedzial ze u Grzesika nie mozesz dac swoich czesci tez zrobia i placisz tylko za robocizne wtedy masz jeszcze taniej i rzeklbym ze nie zawsze drozej niz gdzie indziej sprawdzalem to i wiem ja prawie zawsze daje swoje czesci

Panowie a z innej beczki, dobry gazownik w Szczecinie od Elpigazu, mam sekwencję Elpigazu ale widzę, że przerasta ona mojego dotychczasowego GASOWNIKA! Elpigaz gdzie serwisujecie w Szczecinie?

Dretan Tanowo,
I jest jeszcze jeden koleś w Podjuchach, chyba Krzemienna 37. Gadałem z nim, konkretny nie owija w bawełne.

Cytat:
2008-08-12 10:16:52, Wiktorzi pisze:
Dretan Tanowo,

potwierdzam