Przewód wodny plastikowo-gumowy.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem i w mojej okolicy jest nierozwiązywalny. Mam Omegę B (95r.) z silnikiem X20XEV. W ostatni czwartek pekł mi przewód wodny, który idzie od chłodnicy do silnika - na końcu się rozdwaja na cienką i grubą rurkę. Piersza część jest plastikowa (ma trzy wypusty) i dalej przechodzi w przewód gumowy zbrojony. I ten gumowy jest tak popekany, że jedyne miejsce dla niego to śmietnik. Gdzie i za ile można dostać ten przewód? Nr kat.odczytany z niego to 90 500 505. Sprawdzając w EPC takiego nr nie ma ale jest podobny 90 500 565. Czy ktoś może mi pomóc bo jestem uziemiony

Rob, masz podobne auto, ale pytanie, masz klimę? Chyba tak, bo w mojej aki przewód nie występuje.
Moja rada, jedź do ASO i jeśli nie mają, to zamów, jeśli w centralnej hurtowni w Mszczonowie nie będzie sprowadzą z Niemiec. Zakładać podroby nie radzę, chyba że na krótko.
Pozdr, Janusz

Tak mam klimę. A przewód już zamówiłem w Koszalinie - tam mam najbliżej. Niestety w Polsce go nie ma i muszę czekać ok. 2tyg. ;( ;(
Trudno to będzie wytrzymać bez auta - to tak jak bez ręki.

robszczep i ile ten przywodzik Cie kosztował bo mam ten sam problem i interesuje mnie czy kupowałeś całą magistralę czy tylko ten przewodzik

Pamietasz ile kosztowal chleb 4 lata temu ??
wiec nie wymagaj od innych zeby pamietali takie pierdoly