Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-02 11:10:26 Dla przykładu czesto bywa tak ze nie chce mi sie uzywac polskich znaków ALE do czego zmierzasz i co chcesz osiagnac?
[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2007-03-02 11:14:32 ] |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2007-03-02 15:12:56
Mnie też to drażni. A wystarczy włączyć worda i w nim pisać swoje posty, a potem skopiować do okienka treści postu. Program sam poprawi błędy lub chociaż je podkreśli. Rozumiem, że ktoś jest "dysko-wszystko", ale jak się chce to można nawet książkę napisać bez błędów.
Hmm... Jak komuś naprawdę zależy na pomocy w rozwiązaniu problemu, to powinien włożyć chociaż tą odrobinę wysiłku, żeby napisać czytelnie i składnie jaki ma problem. Dlatego takie "pomieszane z poplątanym" zazwyczaj się olewa. Gorzej jeżeli jest tak jak mówisz, czyli nieskładny jest post z radą.
Mnie to strasznie denerwuje.
Jak czytam niektóre posty, to zastanawiam się, czy w tych opiniach nie ma jednak troszkę prawdy.... :/ Niom, ale jak ktoś jest inteligentny to sam wywnioskuje, że auto wcale nie mówi wiele o jego kierowcy. Pozdrawiam. |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-02 23:30:32
Jakos nie specjalnie denerwujace ale kazdy ma rózny próg wrazliwosc..
nio niestety mamy tu cały przekrój społeczny a to czym kto jezdzi jest naprawde mało istotne Mam dla Ciebie propozycje BeeMWe (nota bene tez dziwnie pisany nick ) skoro uwazasz ze mozesz wniesc cos dla ogólnego dobra forum to zapraszam do pomocy! zobaczymy jak Ci to wyjdzie i jak szybko sie zniechecisz BTW to capsa krytykujemy bo to jest mniej czytelne znacznie mniej.. pzdr |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2007-03-03 10:19:04
No właśnie.
Hmm... Pozwolisz, że Cię zacytuję.
Ja tam nie jestem zwolennikiem tego powiedzenia. Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2007-03-03 10:32:00 ] |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-03-03 10:37:19
No własnie więc nie udowadniajmy że przeciętny kierowca BMW to debil, bandzior i burak. Chociaż osobiście przyznaję: dochodzą do mnie wieści że jestem bandziorem, bo jeżdze BMW, a do tego mam pewne cechy wyglądu przypisane tej właśnie grupie społecznej. Mam nadzieję że choć jedna osoba, która przeczytała ten wątek chociaż troche się ze mną zgadza. Prośba do moderatorów: temat umieściłem w Hyde Parku aby nie było nieporozumień. Przez dobę wątek miał około 40 odsłon, jeżeli jest taka możliwość to fajnie byłoby umieścić go na głownej stronie. Może więcej użytkowników pofatygowałoby się go przeczytać i może coś by zmieniło na plus. Jeżeli nie ma możliwości, OK. Pozdrawiam PS. Poprzez poruszenie tego tematu nie chciałem nikogo obrazić czy dyskryminować, są to tylko i wyłącznie moje osobiste spostrzeżenia. |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2007-03-03 11:12:05
Mi też znajomi kilka razy pojechali tekstami typu: fura, skóra i komóra, zimny łokieć, wyrywanie lasek na furę itp. :/ A ja taki grzeczny, spokojny chłopak jestem.
Mogę go tymczasowo przenieść, skoro tego chcesz. Cyk. Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2007-03-03 11:12:57 ] |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-03-03 11:26:57
Dzięki wielkie Zobaczymy jakie będą tego efekty, albo może rozpięta się mała burza. |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-03 11:43:28
A widzisz kzazdy moze pisac o swoich odczuciach i tak jak i Ty tak i ja to zrobiłem i nic z tego nie wynika specjalnego..
Jakie to typowo polskie! ch** kogos obchodzi czym jezdze, co robie, jakie mam wykształcenie etc. to jest moje zycie i niech kazdy zajmuje sie swoim a w polsce napewno bedzie sie lepiej zyło!
Miejsce tego watku jest w HP a przeciez sam postulujesz o wiecej porzadku na forum.. Co do argumentacji ze nie bedzie on czytany moim zdaniejm jest błedne. W HP bardzo rzadko pojawiaja sie NOWE tematy wiec ja z ciekawosci tam zagladam BeeMWe dlaczego nie odpisałes na moja propozycje zwiazaną z Twoja pomocą? Ten watek to kolejne hipotetyzowanie o niczym bo itak niewiele on zmieni nio ale niech Ci bedzie ze popisac chciałes pzdr |
zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2007-03-03 14:36:08 Ja powiem ostatecznie tak: Wydaje mi sie, ze nikt nie zaglada tu po to by zobaczyc jaka jest inteligencja pisanych postow, uzytkownikow BMW. Ludzie pisza tu by uzyskac pomoc, informacje i interesuje ich znalezienie usterki a nie przeksztalcanie tego forum w pisownie jezyka polskiego . A inni uzytkownicy marek samochodow napewno nie wchodza tu po to by poczytac sobie posciki o tak z nudy. Wiec uwazam ten temat za beznadziejny, moze da on troche do myslenia piszacym, nowe posty o sprawdzenie pisowni w programach, skoro nie radza sobie z ortografia, ale i tak wszyscy nie beda sie stosowac do tego gdyz potrzebuja oni szybko znalezc odpowiedz na swoje pytanie.
Co do zamieszczenia go na stronie glownej, to rowniez beznadzieja pomnozona przez 2x. Na glownej stronie jest kilka stalych waznych tematow, ktore rowniez nie sa czytane przez nowych uzytkownikow, a posty JAK SKASOWAC INSPEKCJE albo JAK UZYWAC WYSZUKIWARKI sa rowniez nieczytane , i malo tego nie raz pisane w nowych postach wiec umieszczanie nastepnych jest niepotrzebne. [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2007-03-03 14:37:54 ] |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2007-03-03 15:02:45
Chciałem być miły i zamieścić go tam tymczasowo (na kilka dni). No cóż, od teraz już taki nie będę.
To nie nasza wina, że ludzie nie czytają tych wątków. :/ Swoją drogą dziwię się jak można je przegapić. Hmm... Ale przynajmniej jest co moderować. Pozdrawiam. |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-03-03 17:08:53 I fajnie się robi, buhaha Muszę stwierdzić żę temat bardzo dynamicznie się rozwija. Na pierwszy rzut oka widać komu było do szkoły pod górkę, a tornister troche za ciężko było targać
Już odpowiadam: a co miałbym robić?? Sprawdzać każdemu ortografie?? Chyba już wystarczy moderatorów na tym forum. Miałem wcześniej propozycję moderowania nowego forum CarAudio, ale z przykrością musiałem odmówić z różnych powodów. Głównie brak czasu i nawał obowiązków. Za tą propozycję również podziękuję. Ale to miło z Twojej strony. Takie pytanie: czy rolą moderatorów nie jest pilnowanie dobrej formy forum w całym tego słowa znaczeniu?? Więc dopilnowanie wszystkiego!!!
Sam sobie zaprzeczasz: w końcu temat jest beznadziejny czy da do myślenia?? Przecież o to chodzi!!! A tak swoją drogą: krytykować każdy może i nie ma w tym nic złego pod warunkiem, że krytyka jest konstruktywna. Pozdrawiam |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-03 23:45:39 ehhh troche Cie tu ponioslo
pisza w nim zaledwie 4 osoby
i
oraz
po1 czy mzslisz ze ja nie mam nic innego do roboty tylko sleczec przed forum i poprawiac niepoprawnych ??? po2 dobrch modow nigdy zawiele a realnie moderuja max 2 osoby... po 3 czyli krytykujesz i na krytyce poprzestajesz a tak najlatwiej A teraz pare slow do mojego ulubienca ktorz lubuje sie w tekstach o niczym
i o czym to ma przeswiadczac? nikt *spoza* nas nie czyta to moga TU byc nieskladne dyrdymaly? ( pytam oczywiscie retorycznie)
to po co sie w nim udzielasz??? ( pytam oczywiscie retorycznie)
nio i blad bo zamias znalesc odp na swoje pytanie przy ponownym wejsciu na forum nie znajda juz swojego tematu
kolejny blad ktory msci sie dokladnie tak jak napisalem powyzej dyskusja naprawde jest jalowa i zmierza ku koncowi pzdr |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-03-04 09:59:43
Ani trochę. Mimo małej ilości odsłon zrobiła się fajna dyskusja.
Nie ilość, ale jakość....
Kiedy?? Kogo?? Cały sens tego tematu to:
O to w tym wszystkim chodzi. To nie jest krytyka.
Ma swój urok Reasumując: temat miał około 100 odsłon, jeżeli ze wszystkich odwiedzających 20% zwróci uwagę na swoją pisownię to będzie cool. Pozdrawiam |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-04 11:41:54
Pozostaje pogratulowac osiagniecia zamierzonego celu pzdr |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2007-03-07 17:13:15 fajnie się poczytało temat z pewnymi wyjatkami.
przeczytałem i zawsze sadziłem że Beemwe jest rozsadnym człowiekiem Za to zawsze wiedziałem, że Zdunek to gamoń i odkad poleciał ze ściemą 318IS--->328 nie powinien się udzielać, bo jego głos, zdanie jest i tak mało wazne czy najmniej istotne ze wszystkich uzytkowników forum. PS: przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. Obiecuje, że jak Zdunek odpisze, ja nie wdam się w niemiła wymiane zdań. |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2007-03-08 14:27:08
Niom, niezbyt ciekawie wyglądała cała ta sytuacja. Pozdrawiam |