125p coupe 3d ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Znalazłem coś takiego

Jak Wam się podoba linia ?

Pozdrawiam

ktos to spierdolil bo kola sa niesymetrycznie z tylu

a ja bym obstawił,że ta fota jakaś taka przerabiana

vt

no niestety vt i do tego robiony w paincie

Jak na painta to całkiem nieźle to wyszło

a co za problem zaspawać drzwi

ale tu jest niski dach i dlugie przednie

poysl jest wporzo tylko problem bedzie z przednia i tylna szyba tez o tym myslalem ;/ teraz remontuje malca i tez o tym mysle ;d

z przednią i tylnią szybą nie ma problemu jeżeli jest klejona można oddać do docięcia albo droższa wersja dorobić wg projektu

Cytat:
2008-09-02 22:56:16, Maliniak pisze:
poysl jest wporzo tylko problem bedzie z przednia i tylna szyba tez o tym myslalem ;/ teraz remontuje malca i tez o tym mysle ;d

Te szyby są płaskie łatwo dorobić albo tanio dorobić

szyby wlasnei nei sa plaskie ale jak kolega mowi ze da sie klejone do ciac to spoko musze przemyslec teraz temat z malce m ;]

Wszystko ładnie, pięknie, ale....co to ma wspólnego z coupe ?

Cytat:
2008-09-03 08:56:48, Cytryn_126 pisze:
Wszystko ładnie, pięknie, ale....co to ma wspólnego z coupe ?

Że jak na to patrzysz to ci się chce...

W gostyninie koło płocka byl swojego czasu taki cudak zrobiony ze skrzyżowania fiata klasyka i capri-gośc spasował dach od forda i dół od fiacika z tyłu 4 klasykowe lampy, duże drzwi, felgi motyle, deska stara blaszana ale dorobione ladne przejscie z drewna i w miejsce oryginalnego licznika wstawione fordowskie zegary-ogolnie przerobka wykonana chyba wieki temu bo lakier wyblakły,ale niezwykle staranie chyba, bo nic pekniec ani tego typu rzeczy nie było. Ale juz go ze dwa lata nie widuje-wiec pewnie albo własciciel odszedł i nie jezdzi albo ktoś to gdzies zamordował i pociął.Choc jeszce bym go chetnie na zywo obejrzał bo bardzo ciekawie sie prezentował.

W gostyninie koło płocka byl swojego czasu taki cudak zrobiony ze skrzyżowania fiata klasyka i capri-gośc spasował dach od forda i dół od fiacika z tyłu 4 klasykowe lampy, duże drzwi, felgi motyle, deska stara blaszana ale dorobione ladne przejscie z drewna i w miejsce oryginalnego licznika wstawione fordowskie zegary-ogolnie przerobka wykonana chyba wieki temu bo lakier wyblakły,ale niezwykle staranie chyba, bo nic pekniec ani tego typu rzeczy nie było. Ale juz go ze dwa lata nie widuje-wiec pewnie albo własciciel odszedł i nie jezdzi albo ktoś to gdzies zamordował i pociął.Choc jeszce bym go chetnie na zywo obejrzał bo bardzo ciekawie sie prezentował.

Ja znalazłem coś takiego i mnie się bardzo podoba

fajny - mi sę też podoba

zajebisty łożesz fak
kiedyś też myślałem nad takim projektem ale niestety ... [*]
a to też jest VT czy taki naprawde bo nie dowidze