[s] Fiat 126p z metalowymi zderzakami bez papierow Jaroslaw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie stary maluch niewiem ktory rok, do sprzedania za cene zlomu ok 300 zl - malusze stoi od ponad 20 lat w szopie w jaroslawiu, - ponad 20 lat tem znajomy kupil sobie jakas tam "gospodarke" i stal tam w szopie maluch i stoi tam do dzisiaj i chce sie go pozbyc wiec moze ktos jest chetny, zdjecia porobie jesli sie uda w przyszlym tygodniu bo wczesniej nie bede mial takiej mozliwosci,
Jeszcze jedno .. mowil mi to koles ktory za bardzo sie nie zna na matoryzacji wiec niewiem co tam zastane ale jak zastane tam jakas perelke typu przejechane pare kilometrow to odpuszczam srzedaz "grzecznosciowa" i powiem zeby sobie sam go gdzies sprzedal moze z jakims wiekszym zyskiem
a jesli jest ktos chcetny to napiszcie bo szkoda zeby w razie czego trafil na zlom

[ wiadomość edytowana przez: boowa105 dnia 2008-08-10 19:49:23 ]

jelsi to 75 to bym go zabral

jesli to 75 to powiem zeby go sobie na allegro wystawil jak tam pojade to wam dokladniej powiem co to bo oprocz tego ze ma metalowe zderzaki i ze stoi tam od ponad 20 lat w szopie i ze ponoc jest w bardzo ladnym stanie (w sensie ze nie jest poobijany i zgnity tylko ma na sobie 20letni kurz) no ale nie byl przepalany ani razu przez te lata i jezdzony, jak cos sie dowiem wiecej to sie z wami podziele informacjami

no to jak to jest pchlarz 86 bez papierow to zadna mi okazja

bylem widzialem rok 78, brakuje 2 kol tylna klapa zdjeta lezy obok brak tylnych lamp no i buda dobrym stanie czyli bez rdzy jakby ktos chcial to moge dac namiar

nie wiesz czy jest mozliwosc zakupu poszczegolnych czesci?

czy jest mozliwosc zrobienia fotek?

to tak wielka okazja..ze niema

I jak tam fotki? Jestem potencjalnie zainteresowany ale chciałbym to zobaczyć....