[K] Kable zapłonowe 3.0 SE 24V - na wczoraj !!! :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupię dobre kable zapłonowe do 3.0 SE - tylko nówki - proszę o wskazówki gdzie można, jakie i za ile kupić bo jak potrzeba to oczywiście nie mają

przeciez w poznaniu masz sklep z czesciami do opla orginal w dobrych cenach.

tylko nie kupuj janmora
przetestowane -straszny shit
oryginał (znaczy się beru ) b drogie - po max rabatach ok 760 pln
jak coś znajdziesz w fajnej cenie daj znać ,też jestem zainteresowany

SENTECH - co mówicie - są dostępne - ktoś je ma, jeżdzi na nich ??

..A może poprostu NGK? .. I cena

Soczewa kup lepiej jakieś używki ale orginalne jak chcesz taniej.

Najlepsze są orginały, niejden już próbował oszukać C30se ...
Owszem Sentechy, Janmory działają i będą działać tylko potem są pytańa jak przyspieszam to auto jakoś przerywa i ma nierówne obroty i takie tam.

Orginał potrafią starczyć na 100-200 tys km.

Andrzej - to są przewody do Sinntry !!!!
Piotr - używki mam słabe, te na których jeżdze są tak słabe, że mi omeżka potrafi nie zapalić !! Beru nie kupie bo kurcze troche mi drogo. choć jeden koleś dzis mi oferował za 560 zł
stawiam na sentecha
zobaczymy

..Ale chyba w aukcji jest odnosnik do http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=1320&t=pkwzuendkerzen&lmf=OPEL&h=OPEL&m=Omega++A

wiem, że jest ale tych kabli w Poznaniu nikt nie ma
namierzyłem tylko Kagera w Inter Team i Sentecha w Focie

Przeciez na stronie inter-cars masz kable boscha na sztuki po 30-40 zl za sztuke wiec komplet srednio ci wychodzi 220 zl. Zalezy na jaki cylinder taka cena. Patrzenie nie boli.

z zamienników kup ngk
ja zaryzykowłaem do vki sentecha , rok jest ok , ale boje sie ściągać fajki ze swiecy bo własnie wtedy sie rozrywają, więc nasuwa sie stwierdzenie że są g.. warte a cena to ok 170 pln.

sentechy już w drodze
pozdrawiam

Potrzebuje kable do C30SE, najlepiej orginalne w dobrym stanie lub jakieś inne w dobrej cenie!
Jakby ktoś miał, to proszę o informacje na priv!

Aha Soczewa jak tam Sentechy się spisują, bo są dostępne???

działają - jakoś to puki co lata i nie moge powiedzieć aby było coś nie tak - nie jest to równoznaczne z tym abym je polecał
i tak kupie oryginały - w końco to tylko 800 zł