Zagadka-ciekawe wnętrze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak dla lekkiego podgrzania atmosfery ( gdy już wiadomo gdzie są wszystkie analogi, 3d i coupe policzone w szopach)
na fotce wnętrze, jak widać poloneza w raczej mało spotykanej kolorystyce-jak dla mnie szkoda iż nie tak łatwo można było to mieć w swoim
( nagroda - gratulacje na łamach tego wątku

[ wiadomość edytowana przez: maku dnia 2008-09-04 18:17:24 ]

Ta niespotykana kolorystyka jest efektem błędu działania matrycy w aparacie. Po pewnej korekcji wnętrze wygląda tak:

Karetka ?

truck export?

Ja obstawiam karetkę bo drzwi krótkie, a za nimi coś białe i plastikowe widać.

tak dokładnie to karetka. a wnętrze zaintrygowało mnie bo zawsze miałem wrażenie żę było ono "pistacjowe" i takie skajopodobne- nawet na szrocie (karetek) nie spotkałem się z takim kremowym wnętrzem.
autko było na bazie zwykłego cargo -nie plusa. jeszcze jeździ

NINIEJSZYM WIĘC GRATULACJE DLA KOOT`A

Ta kremowa tapicerka na drzwiach istotnie jest ze skaju, a nie materiału.

Cytat:
2008-09-04 20:19:19, maku pisze:
tak dokładnie to karetka. a wnętrze zaintrygowało mnie bo zawsze miałem wrażenie żę było ono "pistacjowe" i takie skajopodobne- nawet na szrocie (karetek) nie spotkałem się z takim kremowym wnętrzem. autko było na bazie zwykłego cargo -nie plusa. jeszcze jeździ NINIEJSZYM WIĘC GRATULACJE DLA KOOT`A

Lazik zgadl, ale nagroda dla Koot'a - wot eta nasza demokracjia!

Cytat:
2008-09-05 09:37:43, adamus pisze:

To się nazywa sprawiedliwość społeczna.

Cytat:
2008-09-05 09:37:43, adamus pisze:

Bo należało napisać odpowiedź, a nie zadawać pytanie... Zresztą ja to nie wiem - to nie ja organizowałem konkurs...

NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM CIĘ "ŁAZIK"- ty jako pierwszy określiłeś trafnie.
WIĘC TO TOBIE SI Ę NALEŻĄ GRATULACJE
jeszcze raz przepraszam

Uprzejmie prosze o nie wycieranie sobie mna "gę by" przy przepychankach politycznych na forum.

Ty się lepiej ciesz, że wygrałeś konkurs.

Dodam nieskromnie iz dzisiaj sie takim karnolem na spota. Mimo zapowietrzonych hampli.

Cytat:
2008-09-14 15:09:48, Lazik pisze:
Dodam nieskromnie iz dzisiaj sie takim karnolem na spota. Mimo zapowietrzonych hampli.

Zamiast hampli zacznij naprawiać zegarek

Napisal ten co sam jest zawsze na czas.