MotoNews.pl

LOST 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj w USA zostanie wyemitowany pierwszy odcinek z czwartej serii. Nie to żebym był jakimś maniakiem ale ciekawy jestem co tam będzie. Jak mi sie uda jutro zassać ten plik z neta to wrzuce na forumowego ftp'a o ile jeszcze istnieje

zajebiaszczo - czekam z niecierpliwością, ponoć tylko połowa odcinków z 4 serii ma się ukazać z uwagi na strajk scnarzystów w usa

Cytat:
2008-01-31 17:58:56, elChopin pisze:
zajebiaszczo - czekam z niecierpliwością, ponoć tylko połowa odcinków z 4 serii ma się ukazać z uwagi na strajk scnarzystów w usa

Dobre!

wielkie dzięki dla dobrodzieja wrzucającego nowe odcinki z 4 serii na ftepa.

normalnie nieźle jest, a Dude pocinający camaro przez miasto rox!

tylko kurczę znowu kluczą nieco, ciekawe kto tym heli przyleci

No, znowu LOST na fali, chce się żyć, scenariusza juz bardziej nie da się zagmatwać

Ale powiem Jaco, że mnie pozytywnie zaskoczyła ta 4 seria, w szczególności 3 odcinek.

Naprawdę przytomnie wybrneli z tego mieszania, zajefajny jest motyw desperackiej chęci powrócenia na wyspę, niczym do utraconego raju... ciągłe nieakceptowanie sytuacji w której się aktualnie znajdujemy...

No i Jack pijący czystą z sokiem pomarańczowym, prawię jak ja tylko nieco w innych proporcjach heheh

Pragnę poinformowac i przypomnieć że już dzisiaj z netu można pobrać dwa odcinki piątego sezonu.
WRESZCIE po 250dniach.

JA tam czekam na Dextera Choc Lostów też obejrze - troche sie przejadły i rozlazly, ale skoro sie ogladało od pierwszego odcinka...

no wiedziałem, że tu znajdę prawdziwych fanów lost, ktoś już widział pierwsze odcinki, jakie wrażenia? Ponoć dopiero teraz sytuacja ma się skomplikować, trochę mam obawę, że scenarzyści odjadą mocno.

No z pierwszych dwóch odcinków wnioskuję, że 5 sezon będzie nieźle zakręcony

Cytat:
2009-01-27 08:44:07, elChopin pisze:
ktoś już widział pierwsze odcinki, jakie wrażenia?

W wątku ogólnodostępnym nie będę pisał gdzie szukać
Ci co mają wiedzieć, to wiedzą gdzie zajrzeć

Cytat:
2009-01-27 08:44:07, elChopin pisze:
no wiedziałem, że tu znajdę prawdziwych fanów lost, ktoś już widział pierwsze odcinki, jakie wrażenia? Ponoć dopiero teraz sytuacja ma się skomplikować, trochę mam obawę, że scenarzyści odjadą mocno.

No szczerze powiem że czekalem dłuuuugo na kolejne odcinki LOST. Niestety musze stwierdzić że jestem troche rozczarowany. Przedewszystkim są dla mnie zbyt mocno zakręcone i naciągane. Pamietam jak ogladająć 3 i 4 sezon czekałem w napięciu co się stanie za chwile. Teraz usnąłem kilkakrotnie podczas oglądania pierwszych dwóch odcinków. Oby kolejne były lepsze

A mi się nawet podobały, po kilku postach na tu i na innym forum myślałem, że będzie gorzej, a sprawa podróży w czasie została poprowadzona subtelnie (nie pojawili się nagle kosmici i goście ubrani ala XVII w.)

A ja jeszcze nie miałem czasu ich obejrzeć