Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Darek_Krakow Lada 21072 Kraków | 2003-08-12 21:59:40 Witam Wszystkich,
Wczoraj moja Kochana "Staruszka" zmieniła właściciela i troche mi smutno z tego powodu, bo rodziała sie ona w wielkim bólu i w takim samym odeszła Wszystko byłoby super gdyby nie komentarze "nowego właściciela" Powstrzymywałem sie od kąsliwych uwag, ale miarka sie przebrała i powiedziąłem, że gdybym wiedział że taki !!@#$% ją ode mnie będzie kupował to wolałbym juz ją na złomie sprasować. Zaczynam już za Nią tęsknić... Ide się chyba upić... Pozdrawiam Darek_Krakow |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-12 22:03:39
A pij, z zalu, smutku i radosci i do nastepnej Lady, tez ... |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2003-08-12 22:44:11 Współczuję ja jak widzę na mieście swoją to aż się powstrzymać nie mogę i strasznie żałuję że się jej pozbyłem a nie wsadziłem do niej DOHC fiatowskiego.No ale nic człowiek się uczy na błędach i póżniej stara sie je naprawić .Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-13 08:18:34 tez to przechodzilem... wspolczuje. Na pocieszenie dodam, ze przez pierwszy tydzien jezdzenia lada, tez zalowalem mojego malana. oczywiscei byly pytania po co zmienialem woz, tezslyszalem, ze sam sobie jestem winien, ze kupilem lade. Humor poprawil mi sie w momencie, kiedy zaczal powstawac klub - wtedy uwierzylem, ze lada da sie polubic. teraz - nie chce inego auta!
do sciery tez przywykniesz z czasem... adasco |
adam2106 SYMPATYCZNY GOŚĆ Volvo 480 turbo mysłowice | 2003-08-13 09:34:21 Smutno......... Ja moja poprzednia musialem oddac na zlom .Ale nie ma tego zlego...Najpiekniejsza byla przejazdzka nowym nabytkiem!To jest to!!!I co z tego ze jak ja kupowalem moja to byla pelnoletnia?Dla mnie to byl (i jest) najwspanialszy woz na swiecie. I WOULD RATHER PUSH MY LADA THAN DRIVE A TOYOTA!!! |
PRZEMORdohc lada2107 Mysłowice | 2003-08-13 16:56:21 mnie tez serducho boli jak pomysłe ze kiedys bede musiał sie z nia rozstac ......nie fajna sprawa |