Tanie opony.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dylemat jak pewnie większość z was.Dylematem jest zakup opon letnich 205/60/15 do mojego BMW e36 320i.Czytam wiele opinii na ten temat.Polecane są tu jeżeli chodzi o markę różne typy opon Michelin,Dunlop,Goodyear.Dunlop i inne...
Dla mnie akurat i pewnie jeszcze wielu innych osób pewnym problemem jest cena..
Chciałbym zapytać szanowne grono co sądzicie na temat tanich nowych opon tak zwanych z dolnej pułki!?!?
I oczywiście które zakupili byś cię będąc na moim miejscu..
Podaje kilka nazw opon których cena nie przekracza mojego budżetu(ok200 zł za sztukę)...W miarę możliwości bardzo proszę was o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goodride H600 i SP
Dayton D320 i D210
Sava Intensia HP
Dębica Furio
Barum Bravuris

Jeszcze raz proszę o waszą opinie o tych oponach a także o innych markach za ok.200zł sztuka które znacie a których nie wymieniłem!!!!!

Pozdrawiam!!!!!!

Witam !
osobiście przetestowane mam Barumy Bravius i spisują (spisywały się , bo autko sprzedane) się nieźle. Oprócz tego firma Kingstar też robi w miarę dobre opony. Teraz mam w Nissanie Klebery, ale tylko takie zimówki mieli w salonie :/
Poszukaj na oponeo, coś znajdziesz
Pozdrawiam

Rok temu miałem podobny dylemat. Przejżałem kupę testów i opinii. Przekonałem się, że szkoda czasu na takie analizy. Jedyny wniosek to taki, że nie należy kupować chińskich tanich opon. Wszystkie które wymieniłeś powinny się sprawdzić jeżeli normalnie eksploatujesz samochód.
Jedyne co mogę polecić to szukanie promocji. osobiście kupiłem nowe, świeże oponki Dunlopa z katalogową ceną ok. 600zł po 350zł.

DZIĘKI PANOWIE ZA CENNE UWAGI!!!!!

POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!

Kupiłem Dayton 320....Pojeździmy zobaczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2009-04-09 09:14:43, maric320 pisze:
Kupiłem Dayton 320....Pojeździmy zobaczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..............zobaczymy e36 320i po kolizji bokiem wystawione na Allegro

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2009-04-14 03:28:54 ]

ależ defetyzm...