Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-07 14:15:57 Witajcie!
Mam Poltka Caro Plus z jednopunktowym wtryskiem. Ma już 6 latek ale sprawuje sie całkiem dobrze. Ostatnio jednak dzieje się bardzo dziwna rzecz. Mianowicie po wyłączeniu kluczyka w stacyjce silnik nie gaśnie! Moge wyjąć kluczyk a silnik dalej działa! Najdziwniejsze jest to, że po nacisnięciu hamulca lub po włączeniu swiateł mijania silnik gasnie! Sprawdziłem juz wszystkie przekaźniki, bezpieczniki i kabelki! Nie znalazłem żadnego zwarcia i nie mam pojęcia co to może byc. Może ktoś z Was spotkał sie juz z takim objawem? Prosze o pomoc! Najlepiej piszcie na krzys@enterek.com, choc tutaj tez bedę często zaglądał! Z góry dziekuję i pozdrawiam Krzysiek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-07 15:26:49 Sprawdz kostkę przy stacyjce - u mnie pomogło.
|
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-08-07 17:57:12 Ja miałem tak że silnik chodził przez pewien czas po wyjęciu kluczyka w identycznym silniczku i trzeba było pompe paliwa wymienić bo jest elektroniczna i cos tam się zwierało Ale w 1.5 gaźnik rozrusznik zrobił mi zwarcie i poszło na kostke w stacyjce i wylączyłem silnik dopiero po odłączeniu klemy |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-08-13 18:12:14 Niestety ja na elektryce sie nie znam |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-09-09 10:19:29 pewnie dla tego ze malo kto ma plusa |
sc00by Miłośnik FSO Caro 1.6 gle Ruda Śląska/ Świętochłowice | 2003-09-09 14:04:32 to ze akurat Tobie nie mogli pomódz wcale nie znaczy ze sie nie znaja....cóż nie kazdy ma zawód elektryk!! |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-09-12 18:42:13 Ja moge tylko polecić elektryka w Gdyni i wszyscho
aaaaa !!!!!!!!!! musze go dodać do zniżek dla klubu |