Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2003-08-07 22:47:15 Z tego co widze to stronka wiejskiego tuningu podjechala nawet niektorych uzytkownikow FSO Autoklubu . JAk np Jednego poldka i Df-a . Bo stronke prowadzi zapewne jakis mamin synek ktory samochodu nie ma a jesli ma to jakiegos 126 p z kilogramami szpachli i tasmy , zreszta sami sprawdzcie do czego on sie czepia co do niektorych autek . [ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-11-29 01:07:43 ] [ powód edycji: tytuł ] |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-08-08 02:06:45 Powód jest prosty: dużo wolnego czasu i brak inteligencji. |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-08-08 08:15:10
niema bo trzymam oko na pulsie (stronie) |
Yannick FSO 125p Wrocław | 2003-08-08 11:00:13 Wdług mnie tą strone trzeba potraktowac z dystansem - przyjąć, że koleś to burak i nie zwracać uwagi na podpisy pod zdjęciami. Wtedy pozostanie nam tylko przegląd stuningowanych samochodów polskich zebranych w jednym miejscu. Każdy z nas ma swój rozum i jest w stanie ocenić czy mu się dane auto podoba czy nie. |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-08-08 11:36:15 W całej rozciągłości zgadzam się z przedmówcą, a niektóre z tych aut to rzeczywiście koszmar. |
PAGAN Wwa | 2003-08-08 12:22:06 autko gt raczej nie powinno znalezc sie na tej stronie. nie widze sensu. |
bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2003-08-08 12:29:31 Panowie podajcie link do tej strony bo albo oślepłem albo upał mi tak dokucza. |
GT Miłośnik FSO Żaba Hindenburg | 2003-08-08 13:00:25 |
SCHIL Miłośnik FSO Polonez Łódź | 2003-08-08 14:00:33
A jednak jest zdjęcie autka GT , na tej (pojebanej stronie). |
bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2003-08-08 14:19:07 Gość jest letko w........cy ale myślę sobie, że on jest po prostu zazdrosny, też chciałby jadąc ulicą żeby się ludzie oglądali i to nie tylko z powodu ładnego roweru na którym zapewne jeździ.
Niektóre z tych auto to naprawdę swego rodzaju dzieła sztuki wic nie ma się czym przejmować!! |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2003-08-08 16:18:47 A ja już poraz kolejny będę "nieco" kontrowersyjny w tym temacie i nie powiem wprawdzie,że zgadzam się z autorami strony w doborze autek,lecz sama idea strony jest przecież ciekawa.Przyznaję,że niektóre zdjęcia są tam "nie na miejscu",gdyż moim skromnym zdaniem prezentują bardzo ładnie przerobione "bolidy".Lecz większość tych fotek przyprawia mnie o salwy śmiechu!Osobiście uwielbiam "podziwiać" niekończącą się wenę naszych "tuningowych"mistrzów.Także nie bulwersujcie się tak - każdy ma swój gust i nikogo nie powinniśmy wyzywać od najgorszych,tylko dlatego,że nie podoba mu się nasze auto.Takie stawianie sprawy jeszcze "dolewa oliwy do ognia" i nie stawia klubu w dobrym świetle.Troszkę tolerancji i poczucia humoru drodzy klubowicze!Abstrahuję tu oczywiście od spraw praw autorskich itd.,bo to zupełnie inna kwestia.Jednak zauważcie,że nikt z nas nie oburza się gdy zdjęcie jego autka trafi na inną stronę,gdzie bedzie ujęte w pozytywnym swietle...Osobiście nie oburzałbym się gdyby moje auto trafiło na stronkę Wieś Tuning.Wystarczy umieć się pośmiać(również z siebie)i spojrzeć na to z "przymróżeniem oka".
Cała ta dyskusja o zawartości omawianej stronki,w tym również moja pisanina ,potęguje tylko popularność wymienionej,a chyba nie o to Wam chodzi,prawda? Z góry zaznaczam,że nie "maczam palców" w tworzeniu owej stronki,co już pewien kolega mi zarzucał... Pozdrawiam serdecznie,uśmiechu życząc |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2003-08-08 19:33:37 Moim zdaniem nalezalo by mu zlozyc wizyte hehe
|
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2003-08-08 20:35:16 Czasem te samochody rzeczywiście wyglądają wieśniacko, ale można też sporo pomysłów wykorzystać w swoim Poldim. |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2003-08-09 00:58:51 I tu Pagan poraz kolejny utwierdzasz mnie w przekonaniu swoją skromną wypowiedzią iż piwka na zlocie się napić trzeba Innemi słowy - kolega zawarł w kilku słowach to o czym ględziłem w mej wypowiedzi...Dzięki |