Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | 2009-08-06 01:38:37 Prawdopodobnie ladny Plusik kolego.
Mnie za mlodu tez do glowy rozne tuningi przychodziy . Na szczescie nigdy (poza bialymi tarczami zegarow) nie wcielilem tego w zycie. Polonez po takim tuningu staje sie godny pozalowania. Takie auto nalezy utrzymac w stanie oryginalnym, badz znodyfikowac w odpowiednim stylu. tzn: Fotele IG, elektryczne szyby, lusterka, i inne tego typu bajery. Zadnego drewna z plastikowego drzewa, skory na podlodze itp... A do tego Pila jest git !!! [ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2009-08-06 01:42:07 ] |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2009-08-06 03:44:12 Z tej listy to tylko kierunkowskazy na lusterkach mi się nie podobają i mam pewne wątpliwości co do tej podlogi (ze skóry?). Już dawno zauważyłem, że klapa z odblaskiem pod kolor nadwozia wygląda dużo ładniej. Przerabiaj, przerabiaj - miejsce dla aut w 100% oryginalnych nazywa się: muzeum. |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2009-08-06 09:33:20 Dokladnie - blenda seryjna to niewypal. A odblaskowa to ona tez nie jest
Pomalowana jak tu juz wyglada lepiej. Zapodaj fotki kierunkow w lusterkach - ciekawe jak to wyglada Pozdrawiam Adamus |
pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2009-08-06 11:32:14 Ładny Polonez. Z tym, że ja bym bronił tylnej blendy jednak. Bez niej plus nie jest plusem ..
Jaki przebieg ma Twoje Atu ? pozdr, |
lukasz89pl Pila | 2009-08-06 12:36:10 Przebieg 121 tys. Jeśli jest to oryginalny przebieg to jest fajnie.
Tylna blenda nie jest wcale taka zła, kiedyś zdecydowanie mi się nie podobała, po zakupie auta, spodobała mi się, jednak zdecydowałem się ją zamalować. I teraz mi też się podoba. ( Kwestia uznania ) Jak widać na poniższych zdjęciach czeka mnie jeszcze jedno "porządne" malowanie + lakierowanie. Wyraźnie widać nierówno nałożoną farbę. |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2009-08-06 12:51:37 Te kierunkowskazy to wcale nie są od Poloneza starego typu. Poza tym to wyglądają lekko tak sobie... |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2009-08-06 13:18:35 O DZISAS
MASAKRA te lusterka na twoim miejscu zdjąłbym je natychmiast aby nie być pośmiewiskiem, nie czujesz spojrzeń w twoją stronę jak przejeżdżasz ? |
lukasz89pl Pila | 2009-08-06 13:36:20 He z początku też wyglądały dla mnie śmiesznie, i beznadziejnie. Ale nic nie ruszałem, a teraz nawet się do nich przyzwyczaiłem, jednak te stare kierunki, sam nie wiem już od czego one są (od tarpana ? ) będę chciał zmienić, na nowe takie jak w aucie te "łezki", ale na razie mi nie przeszkadzają
Czy czuje spojrzenia ? O tak Patrzą się ale mają raczej zdziwione miny niż szyderczy śmiech, że to w polonezie są kierunkowskazy na lusterkach ^^ |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2009-08-06 14:13:20 Z tym że akurat w twoim przypadku takie kierunki na lusterku nikomu nie służą i mogą być tylko powodem do drwin,
kierunek na lusterku powinien nachodzić ja jego boczną część tak aby zasygnalizowany zamiar skrętu był widoczny z boku, wówczas nie byłby potrzebne te na błotnikach ale wybacz w takim wykonaniu (i nie istotne że wymienisz na łezki) to jest jakaś żenada - jestem na NIE |
lukasz89pl Pila | 2009-08-06 14:42:11 Spoko, rozumiem Cie. Ja jednak na razie jestem na nie obojętny, i specjalnie mi nie przeszkadzają, wiem, że "powinny" nachodzić na boki, ale ja ich nie robiłem tylko poprzedni właściciel, i zgadzam się z tym, że wygląda to tandetnie, mimo to na razie nie ruszam. |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2009-08-06 19:14:03 Te kierunki w lusterkach "robią robotę" |
lukasz89pl Pila | 2009-08-13 19:42:12 Kilka takich zdjęć, w towarzystwie Poloneza Kombi
Pozdrawiam |