KLIMA _ ZAŁOŻENIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witalski chłopaki. Sprawe mam. Rzecz w tym ze moja Omega nie ma klimy, ale ma kostke po zaślepką od klimy - czyli podejrzewam ze ma elek. instalke klimy, poza tym nie ma nic. Sprawa jest taka ze jade niedługo po klime do mojej Omesi bo juz niewyróba w samochodzie i zatem zapytowuje...
Czy dam rade sam to założyc oprócz nabicia oczywiście czy lepjej zeby zrobił to jakis serwis od klimy itd. chciałbym zeby zrobione to było porządnie a zazwyczaj jak chce miec cos porządnie zrobione musze to zrobic sam. Mimo to chciałbym wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat. A moze mi ktos pomoże założyc?

Patrzac na rocznik Twojej fury, smiem twierdzic,
ze nie sa to kostki od klimy a jedynie kostki od podgrzewanych siedzen - niebieskie.

Klima ma bodajze zolte...

sluchaj ja dalem rade i wszystko dziala.Jeden warunek.Auto dawca stoi kompletne obok inaczej zapomnij gdyz tyle jest dupereli innych dla obu wersji.Sadzac z twego zapytania wnioskuje ze niedasz rady

I tu zostałem dobity. Faktycznie - kostki sa niebieskie. Chyle czoła. W związku z tym wszystkim okazuje sie ze bede musiał dac komus do załozenia? Jakiemus qrde serwisowi

zawsze mozemy sie dogadac.

tez sie zastanawialem nad kupnem i zalozeniem-na alledrogo w granicach 800zl do B, ale wlasnie jest klopot z zalozeniem, moze Senator w B potarfi...

Z Łamaga potrafie wszystko Kwestia dogadania

dobrze senator powiedzial kwestia dogadania...

po tym co widziałem ,czyli prace senatora nad różnymi projektami wiem jedno , serwis powinien sie od niego uczyć ! wielki szacun adam!

Cytat:
2009-08-21 13:04:31, fomin pisze:
po tym co widziałem ,czyli prace senatora nad różnymi projektami wiem jedno , serwis powinien sie od niego uczyć ! wielki szacun adam!

Ja również chyle czoła!!! Adaś jest NAJLEPSZY!!!

witalski ponownie. Temat zamykam przynajmniej z mojej strony. Klime juz mam. wezmę sie za kombinację składania. potem....zobaczymy. Najwyzej zajrze do Senatora