Mała awaria

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema wszystkim użytkownikom mam małe pytanie. Posiadam Toyotę Rav4 z 2001 roku i nawalił mi siłownik centralnego zamka w tylnej klapie ile mniej więcej kosztuje taka część i czy są ewentualnie jakieś zamienniki. A i czy może część z wersji trzy drzwiowej będzie pasować do 5 drzwiowej. A jakby ktoś znalazł gdzieś na allegro czy gdzieś taką część niech poda link do aukcji Z góry dziękuje za pomoc

tam jest chyba kompletny zespół zamka tzn. zamek jest zintegrowany z siłownikiem i chyba aso w orginale albo urzywka z allegro.

Domyślam się że jest to system zintegrowany ale ile to kosztuje może akurat ktoś się orientuje .
2 czy ta część http://moto.allegro.pl/item748328056_toyota_rav4_rav_4_01r_centralny_zamek_klapy.html to jest to bo ja się zbytnio nie orientuje i czy z 3 drzwiowej wersji jest taki sam jak w 5 drzwiowej

Po pierwsze podjedz na serwis do czesciarzy podaj nr nadwozia,niech ci znajda ile kosztuje na kiedy moze byc i czy przypadkiem nie jest dostepny sam silownik.
Przedewszystkim dowiesz sie jaki jest nr czesci czyli(5cyfr-5cyfr),a takze popros aby ci wydrukowali w jakich jeszcze modelach wystepuje.
Wtedy dopiero wiadomo czego szukac na np Allegro,i czy wogole bedzie sie oplacalo.