Wymiana podłogi i mój dzwon:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Można gdzieś kupić nową podłoge?? Moja już jest w opłakanym stanie:/ Zacząłem się tym interesować bo przejme starszą Ome mojego dziadka Ale szkoda mi mojego poczciwego Uno 500km nim zrobiłem Skasowany przez jakiegoś pajaca...
Dla zainteresowanych Dzwon
Ziomek wyjechał mi na strzałce połową maski odbiłem lewo później prawo i po hamulcach (chciałem wyskoczyć i obić mu ryj) a tu nagle Boom i wylądowałem na słupku a drugi słupek nie pozwalał mi wyjść z samochodu. Co najlepsze gość nie przyznał się do winy a "Pan władza" od razu stwierdził ze jest to pogwałcenie paragrafu nr 19 o zachowaniu bezpiecznej odległości od pojazdu poprzedzającego. Teraz będe czekał na sprawe i odszkodowanie(do 1,5 roku)
Haha zapomniałem że ziomek nie wyhamował za mną i boom xD

[ wiadomość edytowana przez: Nelson dnia 2006-11-14 19:14:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: Nelson dnia 2006-11-14 19:16:17 ]

Cytat:
2006-11-14 15:49:32, Nelson pisze:
Ziomek wyjechał mi na strzałce połową maski odbiłem lewo później prawo i po hamulcach (chciałem wyskoczyć i obić mu ryj) a tu nagle Boom i wylądowałem na słupku a drugi słupek nie pozwalał mi wyjść z samochodu.

To jakim cudem masz rozbity tył?

Nic nie rozumiem. Co ma rozbite Uno do podlogi w Omedze?

Nelsonowi chodziło chyba o to, ze skoro rozbił uno to teraz bedzie miał omege ale musi w niej podłoge wymienić. (nie wiem czy o to chodziło ale ja tak zrozumiałem)

chyba kilka browarków za dużo i coś mu się pokręcilo...

Cytat:
chyba kilka browarków za dużo i coś mu się pokręcilo...

..Zwłaszcza że ..
Cytat:
2006-11-14 15:49:32, Nelson pisze:
[ wiadomość edytowana przez: Nelson dnia 2006-11-14 19:14:22 ] [ wiadomość edytowana przez: Nelson dnia 2006-11-14 19:16:17 ]

..No w kazdym badz razie >> http://s5.photobucket.com/albums/y181/Diixtra/Dzwon/ << moze przetopisz Uniaka na nowa podloge do omegi (Uno ma juz ocynk )
..A tak na powaznie to pewnie ze kupisz elementy blacharskie, jak nie jakies reperaturki progów w serwisie za duuuzo kapuchy, to jakies rzemieslnicze ktore nie zawsze moga pasowac idealnie..

..W kazdym badz razie lecz podloge w omie u dobrego blacharza, dobrze zakonserwój i wuala..

Cytat:
2006-11-15 12:33:02, bmaciek pisze:
Nelsonowi chodziło chyba o to, ze skoro rozbił uno to teraz bedzie miał omege ale musi w niej podłoge wymienić. (nie wiem czy o to chodziło ale ja tak zrozumiałem)

Dokładnie
Może ktoś spotkał się z sądem grodzkim w sprawie o nie przyznanie się do winy?? Ja się pierwszy raz spotkałem i powiem że nie miłe odczucie bo ma się ochote skasować facjate takiemu pajacowi który ewidentnie jest winien:/ No tak "dobrego blacharza" i ufaj tu fachowcom po kilku odcinkach usterki a tak powaznie to zaczęło się robić nie miło odkąd nowa Oma zajęła miejsce w garażu starej Rudy zaczyna być coraz bardziej aktywny Może jutro foty porobie to wam pokaże.

Odgrzewam kotleta

3 lata po zdarzeniu nie dostałem żadnego wezwania do sądu grodzkiego. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem??

Pozdrawiam
Damian