[MKVII] nie działa kierunkowskaz przy hamowaniu. Masa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. wlaczam lewy kierunek i jak hamuje to nie dziala mi tylni kierunkowskaz a przedni oczywiscie 2x szybciej. tylko wystepuje to przy nacisnieciu hamulca. czasami sie tak nie dzieje. smieszne troche ale trzeba to zrobic.
co to moze byc?

[ wiadomość edytowana przez: Kalor dnia 2009-10-25 10:36:54 ]
[ powód edycji: Temat! ]

Brak masy w tylnej lampie

a dokladniej. skad ona wychodzi. podpiac ja do blachy normalnie?

sprawdź wszystkie kabelki przykręcone do budy z tyłu. odkręć wyczyść i po kłopocie
Pamiętam jak Snale miał w RS-ie przepiękną choineczkę
Błyskało na przemian wszystko co możliwe

A swoją drogą to przenieś temat do odpowiedniego działu

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2009-10-13 21:52:51 ]

wszystkie czyli te 2 czarne co sa przykrecone do budy zaraz pod swiatlami tylnimi? dzis sprawdzalem zarowki, wyminialem kombinowalem i raz dzialalo to raz to raz tamto... mimo wszystko nadal sie robi to samo.

czyli rokzrecic srube przy czarnych przewodach i przeczyscic, tak?

Tak trzeba odkręcić śrubkę, przeczyścić i przykręcić, ale warto też sprawdzić czy z wtyczką wszystko jest ok. U mnie czasami coś się dzieje (ten sam objaw co opisałeś) i pomaga wyjęcie wtyczki, i podpięcie, a czasami trzeba trochę poruszać wtyczką i dopiero działa

na masę to ja proponuje wysokobiałkowa dietę z odpowiednią ilością wedlowodanów ,do tego jeszcze jakis dobry trening na siłowni min 3 razy(oczywiście dobry plan) do tego raz w tygodniu trening typowo aerobowy dla gibkości i szybkości i tak w pół roku mozna spokojnie dobrą MASĘ zbudować.
Co do treningu aerobowego polecam ju-jitsu z domieszką brazylijskiego

juz przeczyscilem miejsce gdzie sie wklada zarowe stopu, zarowke, i taki zabek co idzie kabel od masy. narazie jest dobrze. takze temat zamkniety