Kasacja oznaczeń

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Usunąłem oznaczenia marki i modelu z klapy bagażnika. Było trochę z tym zabawy ale prace przebiegły w miarę sprawnie. Będzie trzeba przepolerować klapę jakąś pastą tempo. Planuję jeszcze usunąć oznaczenie wersji z przednich błotników ale to trochę później.

Na pamiątkę zostawiłem sobie dwa plastikowe napisy ;D

Fotki są w galerii pod adresem: FOTKI

[ wiadomość edytowana przez: Nortonn dnia 2009-11-08 17:45:58 ]

Z noska też będziesz usuwał? Na klapie wygląda to trochę dziwnie, pusto

Ja też wolę jak są napisy.

Cytat:
2009-11-08 17:51:01, Michal7e91 pisze:
Z noska też będziesz usuwał? Na klapie wygląda to trochę dziwnie, pusto

Kapusta na nosku ma bolce więc zostaną dwie kropeczki. Trzeba by zrobić zaprawkę i wyrównać. Chyba, że się mylę...

Przyzwyczailiśmy się do napisów na klapie i taka modyfikacja wzbudza różne reakcje.
Mnie osobiście w tym stanie 'tyłek' bardziej odpowiada, klapa wygląda jakby była jednolita. Znaczek na samym środku wystarczy.

[ wiadomość edytowana przez: Nortonn dnia 2009-11-08 18:35:19 ]

Cytat:
2009-11-08 18:32:29, Nortonn pisze:
Kapusta na nosku ma bolce więc zostaną dwie kropeczki. Trzeba by zrobić zaprawkę i wyrównać. Chyba, że się mylę... Przyzwyczailiśmy się do napisów na klapie i taka modyfikacja wzbudza różne reakcje. Mnie osobiście w tym stanie 'tyłek' bardziej odpowiada, klapa wygląda jakby była jednolita. Znaczek na samym środku wystarczy. [ wiadomość edytowana przez: Nortonn dnia 2009-11-08 18:35:19 ]

Kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje

No taaa...tera już nikt nie pozna że to Espero i stałeś się tym samym posiadaczem ...intrygującego ludzi ...nieznanego woza ..wow!

(Viper też nie miał znaczków z tyłu...ale...nie miał też zamko-znaczka z tyłu ...klapa była gładziutka na 100% -ot taki tam..."kaprys lakiernika )

Cytat:
2009-11-08 17:44:51, Nortonn pisze:
Usunąłem oznaczenia marki i modelu z klapy bagażnika.

Robotę byś se jakąś znalazł!!!

Cytat:
2009-11-08 18:56:36, bogdan1 pisze:
No taaa...tera już nikt nie pozna że to Espero i stałeś się tym samym posiadaczem ...intrygującego ludzi ...nieznanego woza ..wow! (Viper też nie miał znaczków z tyłu...ale...nie miał też zamko-znaczka z tyłu ...klapa była gładziutka na 100% -ot taki tam..."kaprys lakiernika )

No tak, taki kaprys innowacji
Ja natomiast zamek zostawię, ot taki kaprys właściciela

Cytat:
2009-11-08 18:56:36, bogdan1 pisze:
No taaa...tera już nikt nie pozna że to Espero i stałeś się tym samym posiadaczem ...intrygującego ludzi ...nieznanego woza

Tajnos agentos

Cytat:
2009-11-08 19:02:32, JaRabbit pisze:
Tajnos agentos

Eee tam - znaczek marki przecież jest

Cytat:
2009-11-08 19:03:51, Nortonn pisze:
Eee tam - znaczek marki przecież jest

marka to nie wszsytko!...

Ja przynajmnej, mimo "gładkiej klapy" nigdy nie przestałem się przyznawać , że jeżdżę ESPERO ...o proszę :

Cytat:
2009-11-08 19:34:41, bogdan1 pisze:
marka to nie wszsytko!... Ja przynajmnej, mimo "gładkiej klapy" nigdy nie przestałem się przyznawać , że jeżdżę ESPERO ...o proszę :

No patrz... ze mnie się śmial, że zdjąłem napisy a sam jeździł podobnie

A tak poważnie mówiąc ładnie to wygląda w połączeniu z tym lakierem

Nic nie wnoszące i nie dające zawracanie d.... a juz spojler na fotce to kompletna wieś.

A to nie ten wajper bartkajakiśtamnumer?

Cytat:
2009-11-09 19:34:19, piotr_ek pisze:

Nie bierz Bogusia pod włos Piotrek!

a mnie sie wlasnie ten spojler bardzo podoba tak czymac

Cytat:
2009-11-09 19:34:19, piotr_ek pisze:

A mieliśmy jakiegoś innego wajpera w klubie? Zdaje mie sie że nie

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2009-11-09 19:26:42, archive15 pisze:
Nic nie wnoszące i nie dające zawracanie d....

A trzeżwy jesteś ?

Mam nieodparte wrażenie, że odniosłeś się do swojego własnego wpisu w ten wątek , a skoro tak, to gratuluję nowatorskiego podejścia
-różne się historie na naszym forum działy ...ale jesteś pierwszym, który sam siebie tak celnie skrytykował

Cytat:
2009-11-09 20:35:04, bobek16 pisze:
a mnie sie wlasnie ten spojler bardzo podoba tak czymac

bo taki subtelny jest?

Wymyślacie...A prawda jest taka, że szrot zawsze pozostanie szrotem wyrobu samochodo-podobnego