Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-11-20 23:38:29 Dziwna sprawa. Ja chyba na początek bym sprawdził masę, ewentualnie poprawił we wszystkich głównych miejscach nadwozia. Ale wydaję mi się, że przy takich objawach, które się powtarzają najlepszym wyjściem będzie podjechanie do jakiegoś dobrego elektromechanika samochodowego |
JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-11-23 16:51:27
Owszem,był poruszany wiele razy,ale dotyczyło to Espero. Masz tak bogato wypełniony profil,że może nie dotyczyć samochodu jaki posiadasz |
JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-11-23 17:48:49
Jestem baaardzo wyluzowany aż zwieracze puszczają |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-11-23 18:34:54 Jacek ma rację..chociaż trochę wrednie
Uzupełnij Kolego rinoo profila ..bo cholera wie co masz za woza Poza tym...Toruń nie Toruń...skorzystaj z neta w sprawie oryg. wyłącznika (który to faktycznie może być powodem niedziałania "bimbała") ( np. w tym wątku ..klik! wrzuciłem kilka namiarów dozakupowych pozatoruniowych ) Skoro przeczytałeś wszystkie wątki ..to pewnie doskonale wiesz , że zaświecanie się tych dwóch kontrolek sugeruje uszkodzenie alternatora....(jeśli masz Espero ) ale u Cia tyle objawów , że może faktycznie..."masy" się zgodnie u Cia poodmasowywały....czy inne główno prądowe połączenia .. Zmierz ładowanie ..zmierz napięcie instalacji...i na zimno (kiedy świrują kontrolki) ..i na ciepło ..kiedy pozornie jest wszystko OK.. Jak nie potrafisz...w wątku bardzo dobra porada innego Kolegi..wizyta u elektryka samochodowego :: [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2009-11-23 19:33:19 ] |