Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
cocollino85 KUTNO | 2010-01-18 20:15:20 witam mam problem od kiedy zakupiłem toyote pali mi się
check engine to jest 1,8 16v na gazie może ktoś wie o co biega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2010-01-19 00:36:58 kolega mial w swojej carince tak samo. jest to blad spowodowany przez sonde lambda. pokazuje ona zbyt uboga mieszanke. jedz na regulacje gazu. a kontrolka znika jak trzymasz na wysokich obrotach i jezdzisz bardzo żwawo?? |
![]() kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2010-01-19 23:32:02 tak. znow masz racje. tylko kolega mial tak w carince, zas drugi w peugeocie. jest to bardzo popularne w gazikach z tego wynika ![]() a co do porownania, to jak przejde na czerwonym to dostane mandat, bo kolega tak mial. ![]() ![]() diagnostyka daje pewnosc. ale zanim ludzie pojada na diagnostyke to chca sie dowiedziec co to moze byc najprawdopodobniej. ja mowie z doswiadczenia, Ty takze. tylko ze Ty masz wieksze doswiadczenie. i dla mnie jestes tutaj guru na tym forum. pozdrawiam |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-01-19 23:50:55
No tyle tylko ze ci co pytaja moga sie dowiedziec ,jak sobie zdiagnozowac problem samemu. Coccolino np. gdyby napisal jaki ma samochod z ktorego roku i zapytal jak go zdiagnozowac otrzymalby odemnie niezbedne wskazowki ,nawet gdyby byl totalnym lajkonikiem ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2010-01-20 23:20:47 wyslalem mu pw z pytaniem czy na benzynie tez tak ma. ale nie odpisal jak dotad. |
syd Tychy | 2010-01-22 23:31:08 po pierwsze kody błędu,później gdybamy i diagnozujemy z autem u boku. |