[S] Części do hyundai s-coupe 93 benzyna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam prawie wszystkie części do hyundai s-coupe z 93 roku oprócz: maski, przedniego zderzaka, chłodnicy, prawego reflektora i prawego jak i lewogo nadkola.

tłumik końcowy masz?? jesli tak - w jakim stanie i jaka cena??

Mam tłumik końcowy. A co do ceny to wszystko jest do dogadania.

Tłumik jest używany, ale jego stan jest dobry

Gdyby ktoś miał pytania a nie będe zalogowany to możecie dzwonić na numer 607-033-355. A jeśli ktoś chce wiedzieć jaki to model to jest to hyundai S-coupe LS
Pozdrawiam

EDIT:

Używaj opcji "edytuj"

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2008-05-09 11:50:30 ]

masz spinki do listw drzwiowych?

niestety nie mam

masz może przepływomierz powietrza?? jeśli tak to za ile.

Mam przepływomierz powietrza ale potrzebuje zdjęcie tej części a jeżeli chodzi o koszt to muszę się zorientować ile mogę żądać, ale ogólnie jestem otwarty na propozycje.

Cytat:
2008-05-08 17:31:50, wojciechpiotr pisze:
Witam mam prawie wszystkie części do hyundai s-coupe z 93 roku oprócz: maski, przedniego zderzaka, chłodnicy, prawego reflektora i prawego jak i lewogo nadkola.

Takie pytanie, potrzebuje tak zwane słoneczko od strony kierowcy. Posiadasz moze?

a jak wygląda to słoneczko bo pierwszy raz słysze o czymś takim

Cytat:
2008-05-08 17:31:50, wojciechpiotr pisze:

Witam.

Potrzebny jest tylny zderzak, masz?
Jak tak to za ile iczemu tak drogo??

Ostatnio przydazyla mi sie nieciekawa sytuacja. Zblizajac sie do swiatel zaczalem hamowac, a ze jezdnia byla sliska
udezylem w pojazd stojacy na swiatlach. Okazalo sie ze do wymiany mialem maske, swiatla, chlodnice, zderzak i atrape.
No i znow wydatek. Znajomy polecil mi firme http://www.sprzedamczesci.pl.
Zamowione czesci przyszly bardzo szybko.Koszty nie byly tak wysokie jak mi sie wydawalo. Polecam.