Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2010-01-23 23:57:36 Nudno się robi więc zarzucam temat.
Z jakim najgłupszym/najdurniejszym/najdebilniejszym forum jakiejś tam marki się spotkaliście. Dla mnie prym wiedzie: Forum Renault Laguny. 1.Nie klikajcie bo i tak sobie nie poczytacie bez rejestracji. 2.Nie piszcie, że wam się coś nie podoba bo bana dostaniecie (ja już z 8 banów dostałem), a co najmniej ostrzeżenie 3.Koniecznie musicie napisać skąd pochodzicie (województwo i miejscowość) i jakie macie auto. Ja napisałem 2 posty (normalne i na temat) i zaraz dostałem zje*kę, że profilu nie uzupełniłem o miejscowość/województwo. 4.Hierarchię sobie debile potworzyli: prezes, wiceprezes, boss regionalny itp. itd. ja pier*olę!!! 5.Mają oficjalny status stowarzyszenia i zbierają kasę - oczywiście również oficjalnie. 6.Bez wpłacenia kasy+oblepienia auta nalepkami i ramkami (zdjęcie z owych operacji należy wysłać) nie masz prawa zostać klubowiczem. Ogólnie jeb*ięte towarzystwo!!! FORUM DAEWOO ESPERO = JEDYNE NORMALNE FORUM W INTERNECIE. |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2010-01-24 14:07:52
Podlizujemy się Hje hje hje hje. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2010-01-24 19:57:40 Ja już nie muszę |
jost Klubowy Weteran BMW 520d Lublin | 2010-01-24 20:16:33 na forum focusa koleś za kawał o hitlerze i tutbodymomenie(był również na naszym forum) dostał jakieś oficjalne ostrzeżenie w dziale spraw porządkowych czy czymś takim, a słowa "spieprzaj, pieprzę" budzą powszechne oburzenie |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-01-24 22:24:46 Muszę podpuścić Kolibra.
On miał takie fajne mesio forum zaszczyt zaliczyć - tam to dopiero totalne pierdolce "panują"! - ale szczegóły to już jaśnie Pan "7" niech poda... |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2010-01-24 23:06:16
Wnioskuje uprzejmie do braci klubowej o zajęcie się sprawą wyżej wymienionej wypowiedzi o charakterze rozumianej przez ogólnie przyjęte normy społeczne jako obraźliwej. Wnioskuje o wystawienie ostrzeżenia użytkownikowi oraz reprymendę pisemną zgodnie z art 2 par 1 naszego regulaminu klubowego. A tak na poważnie to niej więcej z taką terminologią spotkałem się na jednym z forum samochdoowych ale nie przypomnę sobie za cholere na jakim a szkoda |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2010-01-24 23:09:17
Wnioskuję o tymczasowe zawieszenie w związku z nie wyraźnym pismem stwarzającym ciężki odczyt... |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2010-01-25 09:04:43 Ja od jakiegoś czasu jestem, zarejestrowany ma forum Corsy.
Jeszcze się do końca nie zagłębiłem w tamto towarzystwo, ale to głównie z braku czasu. Na dzień dzisiejszy to: 1. Nie wiem czy są stowarzyszeniem, ale jakieś składki pobierają - masz wtedy dostęp do strefy VIP (cokolwiek to znaczy). 2. Bany lecą za: a) błędne pisanie, b) nieużywanie polskich znaków, c) niecenzuralne i obraźliwe wpisy b) zakładanie wątków, które już były, c) pisanie nie na temat Jednym słowem jest trochu smutno i sztywno, ale może później się rozkręci |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2010-01-25 17:48:32
Byłem zwiedziłem i wyszedłem Sztywno jak ... |