Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
beb3lik wieliczka | 2016-12-20 16:06:46 No nie do końca. Jak ktoś jeździ na przykład fabią od 10 czy 15 lat, ciągle tą samą, albo wymienia na nowszy model, to coś niecoś może na ten temat powiedzieć |
zenox Olkusz | 2016-12-27 14:14:33 No niby tak, ale nie ma takich ludzi dużo. Raczej ludzie testują różne samochody albo po prostu kupują takie na które ich stać. tak samo nie używają tych samych części zawsze tylko albo biorą najtańsze albo sprawdzają różne (bo zazwyczaj nie są zadowolenie z żywotności poprzednich) |
kixos wieliczka | 2017-01-10 15:40:00 Znajdź mi zadowolonego polaka ktory Ci powie że częsci są w porządku i jeździły tyle ile chciał. ludziom sie zawsze wydaje że kupią najtańszą opcję i będzie jeździć 50 tysięcy albo wiecej. |
zenox Olkusz | 2017-01-16 10:54:14 Nie przesadzaj, ja jestem zadowolony z moich części. Nie były biore nigdy jakichś drogich a na przykład pompę wody wymieniłem raz i mam już chyba z pięc lat nic się nie dzieje. |
kixos wieliczka | 2017-01-26 14:13:54 No to jeden, ale większość polaków narzeka ciagle bo te niefajne tamte jeszcze gorsze a on to by najlepiej chciał oryginały za 50zł i dożywotnią gwarancją |
M-turbo_com Kalwaria Zebrzydowska | 2017-02-14 10:14:45 Akurat w kwestii dobrych zamienników części do Fiata czy Skody, to nigdy nie było i nie ma problemów z ich dostępnością bo są powszechne w każdym sklepie. Polecam szukać online, gdzie masz szeroki wybór i niższe ceny. |
migdalek ochmanów | 2017-03-13 16:14:09 Ja właśnie ostatnio szukałem możliwości zamówienia części do doblo bo mój warsztat się wysypał i go zlikwidowali. Ale znalazłem w internecie hurtownię celkar - miałem ją jakiś kilometr dalej niż wcześniejszą (w Lublinie). Zadzwoniłem do nich ,zapytałem czy mają co mi trzeba, mieli więc pojechałem tam za pół godziny i miałem przygotowane wszystko. Poszło jak z płatka. No ale do fiata cżęści wszędzie pełno. |
kixos wieliczka | 2017-03-16 14:18:25 No ja tam tez nie musiałem czekać długo, czasem 1-2 dni. A jak zamawiałem u znajomego to bywąło, że i tydzień nie było części. a w celkarze zamienniki mają zawsze, z oryginałami nie wiem jak jest. Bo wcześniej jechałem na samych oryginalnych ale w końcu bym do drobnych przyszedł, bo to auto sie sypie częściej niż tankuje. |
migdalek ochmanów | 2017-03-22 14:31:44 A widzisz bo ja zawsze zamawiam zamienniki albo fast original albo valeo. I jak dotąd nie miałem ani razu sytuacji że musiałem czekać dłujżej niż dzień. Ale najczęściej zamawiałem po prostu wcześniej i umawiałem się na odibór w konkretny dzień, bo i tak nie mogłem być tam codziennie. |
richardo Warszawa | 2017-03-29 10:51:45 Zamawiam do mojej pandy zamienniki delphi na necie i nie narzekam na jakosc. Jak zloze zamowienie przed dwunasta to mam je na drugi dzien u siebie w domu. |