Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MonStar Member Klubu Espero Daewoo Espero Nowy Tomyśl | 2010-07-12 15:07:12 Witam,
Czeka mnie wymiana przedniego prawego kierunkowskazu, a ze względu na to że w moim Esperaku prawy kierunek był "biały" - do montażu pomarańczowej żarówki - a w lewym jest ta śmieszna pomarańczowa nakładka na żarówkę , to postanowiłem wymienić oba na "białe" . Jednak po zagłębieni się w allegro okazało się że w kompletach do kupienie kierunki tez są różne ( chociaż akurat w podanym przykładzie to cena jak z kosmosu ) albo oba mają pomarańczowe wkładki w środku. I tu pojawia się moje pytanie ( na które nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w wyszukiwarce) : czy któs z szanownych klubowiczów wie czy można gdzies kupić komplecik przezroczystych kierunków Czy moze jedynym wyjściem jest usunięcie tych pomarańczowych "kapsli" własnoręcznie I czy taka "operacja" jest w ogóle możliwa Z góry dzięki za pomoc |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2010-07-12 15:32:19
Własnoręczne usuwanie jest bardzo pracochłonne, plastik jest twardy, i trzeba to robić metodą ginekologiczną. Tym samym chyba nie warto. Da się kupić oba rodzaje migaczy , chociaż rzeczywiście na allegro teraz brak. ----------------- czasem tu zaglądam |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-07-12 23:58:41
Adam dobrze prawi...NIE WARTO ! kierunki takowe się pojawiają ...troszkę cierpliwości i na pewno uda się kupić P.S. spróbuj złożyć zapytanie do KImoto, Jadars lub tp. |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2010-07-13 00:22:32 |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2010-07-15 18:10:06 nie ja akurat przypadkiem na giełdzie w słomczynie kupiłem chyba za 50zł |