[S] 126p koral 78

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam swojego korala, tak jak stoi czyli na stalowych kółkach, wydech twin, lekkie koło zamachowe, splanowana głowica. Jest trochę obniżony, posiada centralny zamek, dwa komplety kluczyków, klapę bambino, uszczelki z klinami, miodowe wnętrze, szyby Brown oprócz przedniej, radio Cd, półkę z głośnikami pełną podsufitkę ze skaju, obrotomierz, wakuometr, diodowy woltomierz, dzienne, halogeny etc, tak jak na zdjęciach oprócz stworka na desce i szczura (gałka zmiany biegów kulka). Autko posiada OC do końca roku, przegląd do połowy sierpnia. Na auto jest opinia rzeczoznawcy, która pozwala nie płacić OC i może być wstępem do żółtych tablic. . Możliwość dokupienia dodatkowych części.
Auto sprawne i jezdne. Przydało by się porobić jakieś zaprawki, mogę dołożyć prądnicę oraz oryginalne klosze osłony pod silnik długi drążek zmiany biegów i jakieś tam pierdoły.
Cena 2500zł raczej sztywna. 888-479-353
Jak na zdjęciach.
Więcej w moim temacie. http://www.fpm.onmoto.pl/viewtopic.php?t=1068

Gałka, spryskiwacz i bagażnik

[ wiadomość edytowana przez: Hamer_mocne dnia 2010-04-03 10:04:33 ]

nadal na sprzedaż?
Gdzie są te ładne koła?

[ wiadomość edytowana przez: roefel dnia 2010-04-06 20:16:22 ]

Ześ się zdecydował jak ja się wyplułem z kasy

Do weekendu zarezerwowany, a koła poszły w Polskę.

Jedna felga Ci nie zostala?

jak mowilem Ci na stacji za malo chcesz za niego ...... kupilem dwa komplety kolpakow mocowane na sróby do cytryn nowe oraz gałke zmiany biegów oraz komplet chromow po dyszce jutro bede szukał tego goscia od ramek o ktorym wspomniałes POZDRO Mariusz126p