[Prawo] Motorower na klatce schodowej.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy prawo zabrania stawiania motoroweru na klatce schodowej? A w piwnicy, wózkowni?

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2010-04-28 19:17:59 ]

przechowywanie pojazdów o napędzie spalinowym w budynku mieszkalnym (mieszkania, klatki, korytarze etc) jest karane mandatem karnym w wysokości 300 pln

Cytat:
2010-04-28 20:51:41, 3zeR_MDS pisze:
przechowywanie pojazdów o napędzie spalinowym w budynku mieszkalnym (mieszkania, klatki, korytarze etc) jest karane mandatem karnym w wysokości 300 pln

dlatego 3zjer najpierw lade rozlozyl na puzle co by ja przezimowac w mieszkaniu azeby nikt z lokatorow prawem go nie straszyl

Cytat:
2010-04-28 21:26:56, PG pisze:
dlatego 3zjer najpierw lade rozlozyl na puzle co by ja przezimowac w mieszkaniu azeby nikt z lokatorow prawem go nie straszyl

dobre - szkoda, że Fryzjer wywalił swój wątek - mam nadzieję, że się w tym roku gdzieś ta łada objawi...

w piwnicy można trzymać ale trzeba zlewać paliwo, przynajmniej kilka lat tak temu było

Cytat:
2010-04-29 07:26:38, Furiosus pisze:
dobre - szkoda, że Fryzjer wywalił swój wątek - mam nadzieję, że się w tym roku gdzieś ta łada objawi...

Łada poszła do żyda...

to żydzi też się ścigają?

Cytat:
2010-04-29 15:32:58, Try3ek pisze:
w piwnicy można trzymać ale trzeba zlewać paliwo, przynajmniej kilka lat tak temu było

prowde godo
miałem kiedyś problem ze strażą miejska ,że niby sąsiadom paliwem śmierdzi a przecież tylko 6 motorowerów i dwie jawy w pralni blokowej trzymałem, powiedzieli że moge trzymać tylko w bakach musi byc sucho i po sprawie

Nie wiem czy dobrze słyszałem, ale jednym z założeń przy konstruowaniu motorynki było by wchodziła do windy w bloku

Jak ktoś potrafi to na tylnym kola i na czymś większym do windy da radę wjechać... mi się tylko na rowerze udało.