[K] 126p- budę lub całego malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najlepiej z województwa łódzkiego, ale nie tylko. Kupię budę lub całego malca w stanie blacharskim BDB. Reszta mnie nie obchodzi, ważne żeby nie był przegnity no i Eleganty odpadają, najlepiej FL.
Aha- może być bez kwitów

zagadam na zlomie - jest ladna skorupka - 60kkm przebiegu, 87 rok? biala, stan naprawde BDB, niestety raczej bez kwita - chyba ze kupisz bez OC... (zlomiarz na umowe k-s kupil i zerwal umowe o oc)

miałbym cosik takiego

:

zagadaj na priv albo dommor@o2.pl[addsig]

nikusss, pogadaj w sprawie tej budy ok (czy to samo gołe nadwozie, czy zawias, drzwi i klapy też... co i jak)? Porób zdjęcia najlepiej jeśli możesz. A w ogóle skąd jesteś? Bo jeszcze kwestia transportu dochodzi, fajnie jakby ona była na kołach, a że bez kwitów to nawet lepiej rejser- dzięki, ale wolę cywilną, nie zmęczoną budę bo i tak ją wystarczająco później zmęczę.

buda byla by raczej do wziecia, sa drzwi i klapy (za tylna nie daje glowy) zawieszenia z tego co widzialem sa, wnetrza brak. przelot chyba59kkm
buda stoi w gliwicach, mozna ew. myslec o jakims w miare rozsadnym transporcie (przyczepa jakas czy cos)

Gites, pytałeś o cenę? Zarzuć fotami i jak będzie OK to robimy deala Do Gliwic mam 100 kilosów także fpytkę.

ale ta buda w rallycrosie nie jezdziła nie jest zmeczona

Z racji, że sprawa z buda z Gliwic ucichła podbijam do góry. Nadal aktualne.

Może takie cóś?

up.

Mam do sprzedania malczaka elx 1997 rok, czerwony, ładny lakier , buda bez zastrzezen i rdzy(jakis rok temu poprawiona podłoga), od 1999 w rodzinie , przebieg 180 tys na orginalnym silniku.
Buda do mocnego odciążenia z konserwacji .
Aktualny przegląd i OC (bodajże do końca roku). Cena powiedzmy 800 pln.

Cytat:
2009-06-01 12:57:16, Piatka pisze:
Mam do sprzedania malczaka elx 1997 rok, czerwony, ładny lakier , buda bez zastrzezen i rdzy(jakis rok temu poprawiona podłoga), od 1999 w rodzinie , przebieg 180 tys na orginalnym silniku. Buda do mocnego odciążenia z konserwacji . Aktualny przegląd i OC (bodajże do końca roku). Cena powiedzmy 800 pln.

Cytat:
2009-05-21 19:58:31, Tybek pisze:
Najlepiej z województwa łódzkiego, ale nie tylko. Kupię budę lub całego malca w stanie blacharskim BDB. Reszta mnie nie obchodzi, ważne żeby nie był przegnity no i Eleganty odpadają, najlepiej FL. Aha- może być bez kwitów

Mam budę jak w profilu. autko troszkę stało i nie zapowiada się na rozwój tematu reinkarnacji. buda cała z klatką, zawias zrobiony, dobre wachacze itd. jak jestes zainteresowany daj znac na prv to wyśle fotki aktualne na maila. mam też 2 silniki 1.1 zastawa i kupe gratów...nowych części do skrzyni, dwugardzielowy gaźnik itd... oddam tanio. jeździł w kjs jakies 15 startów i ze mną na codzień. 2 latka na 1.1.nie jest na chodzie, rozebrany silnik i zaczętu tuning głowicy pod wiekszy gaźnik.

Dzięki za info ale szukam seryjnej budy- nie modzonej jeszcze i nie zmęczonej

A pyknę do góry, może ktoś coś gdzieś słyszał, w rozsądnej kapuście chętnie przygarnę. Może być sama goła buda bez instalacji, drzwi, maski itp... ale i cały maluch. Priorytet to zdrowa blacha i brak papierów. Buda oczywiście nie EL.

dalej szukasz? myslalem ze juz masz mam do ciebie fon.Mialem pare FL w dosc zdrowej budzie ale mechanicznie byly do dupy i wyjebalem na zlom.
Bede mial cie na uwadze

Ło żesz Ty Szukam szukam- tzn nie na siłe, ale dobrze by było gdybym coś upolował tym bardziej że po zimie kończy mi się moja buda, a nie chce mi się w niej już rzeźbić... Wiesz jak dla mnie to mechaniki może nie być. Jakoś bym to tam kiedyś od Ciebie odebrał

moze chcesz mojego malucha? 92 rok, czerwony, od spodu bardzo fajnie sie trzyma, z zewnatrz tez jest GIT mechanicznie sprawny, OC i przeglad sa...

up...

mam eleganta od pierwszego właściciela (moja teściowa), żółty , trzyma się przyzwoicie , jechałem nim przed chwilą licznikowe 115km/h silnik suchy , sprawny opłacony przebieg 89000km