CD opowieści o zakupach u Grzegorza M z Krzeszowic i Krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu 09.06.2008r wpłynęła przesyłka od Grzegorza M nadana w dniu 06.06.2008r pocztą kurierską DPD.

W paczce znajdował się komputer skrzyni biegów (pozycjoner) .
Po sprawdzeniu numerów przysłanego komputera skrzyni biegów (pozycjonera) przez Autoryzowaną Stację Obsługi VW Audi w Warszawie, pracownik Działu Sprzedaży stwierdził, iż podany numer wg katalogu przypisany jest do samochodu m-ki Audi A6 czyli nie do mojego Audi A4.

O powyższym fakcie powiadomiono niezwłocznie tego samego dnia 06.06.2008r Grzegorza M, który potokiem słów wulgarnych informował rozmówcę, że teraz to możemy go pocałować w d… . itp. Zastanowi się czy uzna reklamację, towaru nie przyjmie z powrotem a o fakturę zakupu VAT to możemy go grzecznie poprosić a on ją rozpozna i zastanowi się czy wystawi.

Tak się kończą zakupy w Małopolskim Centrum Elektroniki Samochodowej z siedzibą w Krakowie przy ul. Zamojskiego 7a oraz firmę Elektryka Samochodowa 32-065 Krzeszowice Nawojowa Góra 528.

Mam prośbę jeżeli potraficie to dopiszcie do firmy z Krakowa Krzeszowice oraz Logtech - aby ludzie mogli od razu kojarzyć te firmy jako jedną całość działalności przestępczej. Może tym sposobem kogoś uratujemy od straty nerwów, czasu i pieniędzy.

Działam dalej.
Pozdrawiam IrenaD

Witam,

osobiście 2 razy korzystałem z usług tej firmy i mogę powiedzieć że jestem zadowolony. Wysyłka jak również pomoc i doradztwo były na najwyższym poziomie. Nie mam zastrzeżeń do tej firmy. Być może zostałem odpowiednio potraktowany ponieważ w razie reklamacji mógłbym w krakowie pojawić się po godzinie w siedzibie firmy.

Pozdrawiam wszystkich "oszukanych" i życzę by relacje z tą firmą układały się podobnie do moich.

Holland2

A na jaką kwote (chodzi o rząd wielkosci - oczywoscie jesli mozna zapytac), handlowales z nimi ?

pozdrawiam

oj chyba będę miał podobny problem z firmą Logtech, wysłali do mnie inną czesc niz zamawialem.... wlasnie poinformowano mnie, ze nie przyjmuja zwrotow bedzie dym!

Zobacz kolego wszystkie topiki podwieszone o nich tam sa kontakty z innymi ktorych ta firma oszukala moze cos to pomoze

pozdr

Może trzeba na nich nasłać firmę windykacyjną? Jest takowa w Krakowie ...

http://www.firmy.net/elektronika-samochodowa/logtech,9RM5B,opinie-klientow.html

Witam,
teraz na allegro mają nick maly-ksiaze1, a wpłat dokonuje się na rachunek, którego włascicielem jest Natalia Oleksy. Niestety też się naciełam, ale nie zamierzam odpuścic.
Wystawiają wszystko na licytacjach, w związku z tym zwrot w ciągu 10 dni bez podania przyczyny nie ma zastosowania.
Pozdrawiam

UWAGA NA OSZUSTA.
Jestem niestety kolejnym przekręconym przez tę k...ę
Ale polecam też stronkę: foxberg.pl/regist/roll/33
istnieje juz w spisie dłużników a to pewnie nie tylko w tej jednej firmie windykacyjnej. Prawnicy, mam nadzieję, juz pracują więc może uda się go jakoś upupić.

Pozdrawiam wszytkich...

Ja również zostałem oszukany przez parę oszustów Natalie O. i Grzegorza M. ...
Jeśli ktoś ma jakieś informację jak sie do nich dobrać (adresy, nr tel. itp) to proszę o kontakt na priv, ja zrewanżuję się danymi które udało mi się o nich uzyskać..

Temu panu nie odpuszczę - niemal codziennie tu zaglądam a także na "handel długami".
Sprawdzam nicki pod katem jego działalności na Allegro.
niech nie liczy że zapomnę 1800złotych (nie licząc kosztów i odsetek).

Niestety miałem to samo, wysłali inną część niż zamówiona. Muszą mieć tam niezły bajzel. Telefony nic nie pomogły zostałem potraktowany po chamsku, zastanawiam się czy osobiście ich nie odwiedzić