Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2010-06-09 10:14:59 Od pewnego czasu zastanawiam się nie nie zrezygnować z moderowania forum... Czasu coraz mniej, niebawem wychodzę za mąż - dojdą nowe obowiązki. Z drugiej strony mąż nie powinien mnie w tym względzie ograniczać bo też klubowicz.
Prowadzę także swoje forum, które mnie trochę "pochłania". Jednak póki co nie zrzeknę się moderowania bo... to lubię. Nie wiem też czy znaleźliby się ewentualnie chętni na to stanowisko? To forum jest dla mnie bardzo ważne, ma swój klimat, ma ogromną bazę wiedzy, ma super klubowiczów. To było pierwsze forum o Toyocie na które zawitałam i zostałam na stałe Nie mogę jednak pilnować porządku w każdym dziale. Dzielnie pomaga Talus, który dba o porządek w dziale Toyota News i uważam, że ze swoich obowiązków wywiązuje się bardzo dobrze. Sen z powiek spędza mi sprawa dbania o porządek w najbardziej rozbudowanym i obszernym dziale czyli Toyota Technicznie. To też nasza "perełka". Co chwila dostaję privy z prośbą o połączenie, usunięcie, przesuniecie czegoś z tego działu co mnie do szału doprowadza bo o ten dział ma dbać MisiekII Ale Misiek przepadł, ostatnio odwiedził forum w styczniu... 2009 roku Dlatego uważam, że trzeba jak najszybciej wybrać nowego opiekuna działu! Kogoś kompetentnego, obeznanego w temacie, kto ma "chwilę" aby zrobić tam porządek. Musi to być też osoba która nie bezie ciągle gromić innych użytkowników ale jasno i dobitnie wyjaśni co i jak, zrobi porządek. Kolejna bolączka - dział Warsztat. Idea tego działu jest zupełnie inna, użytkownicy zamieszczają nowe wątki BEZ przeczytanie regulaminu Bez sensu. Może go całkiem zlikwidować? Pozostałe działy są OK lub w miarę OK Pytania do WAS: - kogo proponujecie na opiekuna działu Toyota Technicznie? - co robimy z działem Warsztat? - czy Waszym zdaniem powinnam nadal moderować forum? |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2010-06-09 10:32:55 nie uciekaj!! zostan!! a moderatorow przeciez moze byc wiecej niz jeden. prawda?? dzial warsztat bym pozostawil. a kogo moge zaproponowac?? perzan?? albo bigelektron. oni czesto zagladaja i maja wiedze |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2010-06-09 12:18:49 Madzia, to czy chcesz zostać modem zależy tylko od Ciebie Jeśli podołasz - zostań jeśli nie, to trzeba wybrać nowego lub dodatkowego.
Proponuję aby opiekun działu "techniczne" był także opiekunem "warsztat" |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2010-06-09 17:05:16
Dobrze gada, dać mu wódki Szczególnie kobietom zmieniają się priorytety życiowe i nawet krzywo położona łyżka na stole ma wpływ na życie i wychowanie tego małego Na szczęście przy drugim już nie jest tak tragicznie Kleeb, ja się nie nadaję. Nie jestem systematyczny i na różne fora zaglądam okresowo. Bywa że znikam na pół roku albo lepiej to z jednego, to z drugiego... Pozdro. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2010-06-10 09:05:17
Kleeb jest 2 moderatorów... ja i Suchy.. Perzan odpada z przyczyn, które podał a Big jest zbyt cyniczny
Mówisz o własnym doświadczeniu
No i tak ma być mam nadzieję ze nie żałujesz poczęcia srajdolota
Marcin zobaczę jak będzie z czasem. Jak sobie nie poradzę to wiadomo, że będziemy wybierać/dobierać moderatorów.
Popieram
Perzan mam jednak nadzieję, że jesteś szczęśliwy w małżeństwie
To masz już dwoje? Pamiętam tylko córcię Nic nie mówiłeś Na moderatorów proponuję działu technicznego i warsztatu proponuję: - Bigelektrona (przydomek: cyniczny) - Marcina032 (bez przydomku) Tylko teraz panowie proszę się nie wymigiwać |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2010-06-10 09:17:28 Też mogę pomóc. Tylko nie teraz. Sesja się zaczyna, więc mogę być średnio obecny |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2010-06-10 09:55:17
Dzięki Madziu, ale ... NIE NIE NIE!!! Nie mam czasu, chęci itp. już kiedyś, przy wyborze Suchego na moda pisałem o tym Na nowego moderatora (niekoniecznie za kogoś) proponuję Talusa. Na opiekuna działów tech. i warsztat - Bigelektron. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2010-06-10 13:31:04 czyli byłoby 3 modów. OK nie ma sprawy. Talus jest aktywny i obecny
Natomiast nadal nie wiemy co Big na taką nominację |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2010-06-10 21:47:14
a z przydomkiem "marcin miodek" ewentualnie "mistrz białej wanny" |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2010-06-11 07:01:42 Ten upal strasznie mi się udziela, bo nic nie kumam
Dlaczego akurat takie przydomki mi wybraleś? |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2010-06-11 16:07:09
Jaaa ?? Nooo... tak Jak już śliwy pod okiem znikną, a guzy przestają boleć, to świat jest piękny !!
A czym się tu chwalić ? Od pół roku Marcinek nie daje nam spokojnie żyć i spać Na szczęście mamuśka, tak jak już pisałem, nie ma takiego świra jak przy pierwszej i podchodzi do tematu z dużo większym luzikiem Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-06-15 00:48:29
No niezbyt sie widze w takiej roli,po pierwsze niewiem co taki mod ma do roboty,po drugie wole rozwiazywac problemy czysto techniczne,po trzecie mimo ze jestem caly czas zalogowany ,to mam coraz mniej czasu aby wpadac na forum,bo aktualnie mam najazd forumowiczow na warsztacie z czego nie ukrywam jestem coraz bardziej zadowolony. |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2010-06-15 15:42:58
ups sorry, chyba upał mnie się dał we znaki, myślałem o marciniem |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2010-06-15 20:07:56 |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2010-06-17 20:09:55 a może poszukamy moderatorów.....dwóch??............... |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2010-06-18 07:04:49 a co, już Ci się znudzilo??? |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2010-06-18 07:36:20
Ooo powiedzieć mogłeś żeś się doczekał "parki" Gratuluję mimo nieprzespanych nocy
Kumaty jesteś - nauczyłbyś się. Moderowanie forum to nic trudnego. Potrzebny jest ktoś kto w tematach motoryzacyjnych jest na bieżąco. Pisząc w dziale technicznym zapewne widzisz potważające się tematy - takie trzeba albo łączyć albo zamykać. Jeśli widzisz wątek w nie tym dziale co powinien to przenosisz go do prawidłowego działu. I tyle. Po otrzymaniu magicznego znaczka (M) lub (S) otworzą się przed Tobą nieznane dotąd możliwości i ukryte dla innych klubowiczów przyciski Nie trzeba siedzieć na forum od rana do wieczora, wystarczy że raz dziennie na chwile zaglądniesz (w przerwie miedzy naprawianiem samochodu) i zrobisz porządek jeśli powstał bałaganik. A tak w ogóle to pracujesz jeszcze w Toyocie czy działasz na własną rękę?? Pankuba też się zastanawiałam o co chodzi i pomyślałam o Marciniem Ale sprawa już wyjaśniona. Suchy może się konkretniej wypowiesz :> czuję że zaraz się wkurzę :> |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2010-06-18 08:38:13 o nie, wkurzona Madzia |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2010-06-19 10:34:46 a tak chciałem się wymigać ale widze ze sie nie da |