Cyfrowy polsat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi czy opłaca się brać coś takiego?Jak to wygląda późnij z opłacaniem itd.
zestaw

wg mnie nie warto. po pierwsze to staroć, po drugie nie ma wyjścia hdmi więc nie bedzie HD, po euro jest slaba jakość obrazu, no a oplaty w zaleznosci od pakietu jaki sobie byś wziął klik

dzięki wielkie

Poza tym telewizja to gówno

I do tego kłamie

Wszystko co potrzebne do zycia znajdziesz na redtube

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2010-10-11 12:07:01 ]

Najlepszą ofertę ma chyba 'n-tv'. Wybierasz co chcesz oglądać a jak sie kończy umowa to się ją zrywa bo podpisanie nowej wychodzi korzystniej jak przedłużenie

Ps: sam ma Polsat i nie narzekam bo za 60zł jest wszystko polskojęzyczne za wyjątkiem canal+, a HBO jest za dopłatą.

Nie zmienia to faktu że jedyne co można oglądać to może Discovery bo nie pieprzą o polityce i innym bzdurach a i nie ma reklam trwających 20'.

Cytat:
2010-10-11 12:06:30, el_comendanto pisze:
Wszystko co potrzebne do zycia znajdziesz na redtube

A za kasę na cyfrowy srolstat wykupisz sobie abonament premium

Cytat:
2010-10-11 12:18:53, DAWCY pisze:
Najlepszą ofertę ma chyba 'n-tv'. Wybierasz co chcesz oglądać a jak sie kończy umowa to się ją zrywa bo podpisanie nowej wychodzi korzystniej jak przedłużenie

aktualnie mam Nke, za 54 zł/miesiąc mam wszystkie pakiety i chyba ze 14 kanałów HD, dekoder z nagrywarką... to jest naprawdę fajne rozwiązanie, w sensie nagrywarka, generalnie polecam Nkę. i można ją samemu ustawić, bez specjalnych sprzętów jak np w przypadku Cyfry +.

Ja mam w domu Cyfrowy Polsat za 9zł z groszami i Multiroom w Cyfrze +, Fullpakiet (nie wiem ile starsi płacą, pewnie coś koło 150zł).
Dla kinomana polecam Cyfrę, do groma programów typu Canal + czy HBO (czasami nie wiem który oglądać).A od niedawna nawet kanały Polsatu. A dla kogoś kto chce Wydarzenia na Polsacie obejrzeć to pakiet za 9zł w Cyfrowym Polsacie powinien wystarczyć(UWAGA!! nie ma tam TVN Turbo i Discovery).