[ogólne] co polecacie do skóry??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam właśnie nie dawno zostałem się szczęśliwym posiadaczem skór mam pytanie jakiego preparatu używacie do do tej tapicerki, ostatnio kupiłem w auchan krem ale skóra jest matowa po tym;/

to dobrze że jest matowa będzie wyglądać jak nowa poza tym sprzedaj mi tą skórę ;0 ? poszukaj na allegro jakiś preparatów dobrych firm.

hmm.. dobrych firm;p narazie to znam firmę k2;p a używał ktoś kosmetyków Meguiars?? reklama jest w GT tych preparatów.

ja też mam zamiar doprowadzić moją skórkę do ładu i ostatnio czytając fora zalecali na początku wyczyścić ją "benzyną ekstrakcyjną" podobno bardzo dobrze schodzi bród, jeszcze nie próbowałem, będę próbował w sobotę.

oczywiście po czyszczeniu przydał by się jakiś środek konserwujący który jednocześnie zmatowi skórę.

czyścił ktoś tą benzyną?

ja benzyna nie czyściłem ale kiedyś mi się rozlała tak za 100ml w bagażniku i powiem CI że ciężko było usunąć jej woń, więc ja na swojej tak nie będe próbował narzie wyczyszczę ją tym mleczkiem a jak wpadnie trochę kasy to kupie jakiś lepszy środek i pokażę foto

Meguiars m.in ale są inne lepsze pdasiek benzyna ekstrakcyjna może i tak, bród zejdzie ale szybko zakonserwuj skóre bo ci po pęka.

KLIK

Wg mnie najlepszy zestaw do czyszczenia i konserwacji skóry, używam od półtora roku co jakiś czas i jest super. Wiem też że np. Pawel_AMG tez tego uzywa i jest zadowolony.

Heh...bo macie czarne skóry...A ktoś próbował to na jasnych skórach? U mnie nie schodzi praktycznie niczym. Mam znajomka, który profi sie tym zajmuje i za 80pln robi całą tapicerkę skórzaną. Przetarł mi kilka razy specjalną gąbką-pianką z jakimś preparatem i wszystko zeszło...