Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2010-11-21 21:06:46 U mnie raz działają wszystkie stacje bez problemu, a raz nawet RMFu nie złapie ( a ma chyba najmocniejszy sygnał w okolicy). Nie wiem czy to wina anteny, czy samego radia, ale po prostu słucham muzykę z płyt i pendriva
Pozdr. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2010-11-22 07:09:13 W Espero śmiem twierdzić, że bat anteny jest jednym z najlepszych.
Może coś Wam nie masuje przy antenie? A co Wy macie za radia Panowie? U mnie siedzi wiekowy już i poczciwy pioneer i z sygnałem nigdy nie mam problemu. Nawet jako ciekawostkę podam, że w ostatnim czasie jak pojawia się nadmiar wilgoci w powietrzu (deszcz, mgła) to antena odmawia mi posłuszeństwa i nie chce się paskuda wysuwać, ale radiu wcale to nie przeszkadza, sygnał jest słabszy, ale większość stacji odbiera. |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2010-11-22 09:11:31
Ja mam jakiegoś mediona, ale wcześniej na oryginalnym daewoo było to samo :/ pozdr. |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2010-11-22 19:27:38 Ja też nigdy nie miałem problemów z anteną... |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2010-12-05 17:56:52 ja mam wysoki model sony i nie mialem nigdy problemu z odbiorem radia w espero jak i teraz w omie. W espero najpierw odbieralo rewelacyjnie radio na oryginalnej antenie ktora byla uszkodzona (nie chodzil mechanizm, byla na stale wyciagniete), potem ktos ja zlamal i kupilem w norauto w promocji dzieki Moni jakas teleskopowa, zamontowal Krzychu i bylo rewelacyjnie. Teraz to samo radio mam w omie i tez bez problemu. Antene mam wbudowana w tylnia szybe. Mozesz sprobowac zamontowac wzmacniacz antenowy, zerknij jednak wczesniej na kabel antenowy przy antenie i przy radiu bo moze tam tkwi problem. Dodam tylko ze pracuje w Katowicach w Szopienicach i nie mam problemu z odbiorem radia. Planeta, Eska, RMF, Zet, Złote przeboje odbieraja bardzo dobrze. |
VEndriuV Espero 1.5 GLX Katowice | 2010-12-05 21:47:13 sprawdzałem przy antenie, przy radiu jeszcze nie, lecz dziwi mnie to, że w innym aucie odbierało dobrze. |