[s] 126P BIS CAŁY LUB CZĘŚCI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie za całość 400 moze być z kwitami albo bez. A na części to pytać i proponować

Jak pójdzie na części klepię nagrzewnicę, jeżeli jest sprawna.

Chętny na magla i wloty boczne

sory chłopaki nie orjentuję się w cenach bisowskch gratów więc ceny czasem z kosmosu brane albo allszdrogo ;p

straszna mora z budą czy obejdzie się bez spawania połowy samochodu???

Klapa tylna w jakim stanie?

Trzeba było z tydzień temu wystawić to bym sobie nagrzewnicę wykręcił Drugi po nagrzewnicę jakby co- całą, kompletną- panel sterujący, wszystkie wajchy i itp itd

ja bym wał zaklepał

klapa tylna w dobrym staie raczej bez korozji. Cene musisz zaproponowac. co do budy to stan średni spora dzióra pod kierowca i pod kołem zapasowym. progi zewnętrze do wymiany. Strasznie średnio.

skrzynia w jakim stanie ??
jak cena jak z przesyłką??

Jak cos drugi w kolejce po skrzynie .

Skrzynia względnie ok biegi wchodziły jechała ktoś ja klepał na pw tak jak pisałem 100pln jeśli będzie w dobrym stanie wyjmę obfocę określi się stan. wysyłka koło 30pln

Jeśli nikog chętnego na całość to śniadanie i idę dzielić go na fanty

Ile za gaźnik z pokrywką (tą od dolotu)??

a ja bym chciał ścianę grodziową czyli to co jest maglownica przykręcona, ile byś chciał ??

Cytat:
2011-02-22 18:59:59, Try3ek pisze:
a ja bym chciał ścianę grodziową czyli to co jest maglownica przykręcona, ile byś chciał ??

powiedzmy 40zł pasuje?? czy za duzo?? Z tym że musisz mi jakoś zobrazowac skąd dokąd ciąć jak chcesz to mogę Ci obciąć zaraz za amorami cały przód;p tyklko jak to wysłać potem;p

Klepie zawieche skrzyni z poduszkami.

zobacz ta skrzynie jak wszysko ok to biore

skrzynia będzie jutro wyciągana dziś wyrwałem silnik nagrzewnica wloty i jakies tam duperele.

cena ok a do co wysyłki to jak masz DPD w pobliżu i chce Ci się tam podjechać to mam paczki za darmo i nie będzie problemu z gabarytami a jak nie to i pewnie pocztą pójdzie to wysłać, jak byś słał do ruffa zawieszenie skrzyni to w sumie może lecieć jedną paczką. na zdjęciu jest ściana od zwykłego malucha ale obrazowo zaznaczyłem, chodzi mi o ten element gdzie jest przykręcona listwa kierownicza

Uploaded with ImageShack.us