(K) butlę na gaz w koło zapasowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ratunku,musiałem zrobić legalizacje butli ale okazało się że butla po wyjęciu jest próchno pod spodem,potrzebuje kupić na wczoraj butlę z aktualną homologacją,może któryś z kolegów ma do zbycia

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2011-02-08 10:41:15 ]

Cytat:
2011-02-07 12:34:33, majonezik37 pisze:
ratunku,musiałem zrobić legalizacje butli ale okazało się że butla po wyjęciu jest próchno pod spodem,potrzebuje kupić na wczoraj butlę z aktualną homologacją,może któryś z kolegów ma do zbycia

Może TO JEST NAJBARDZIEJ KONKRET ODPOWIEDŹ na Twoje pytanie ..serio!

Tutaj masz trochę drożej, ale za to w Łodzi. Możesz popytać też w warsztatach lpg. Ja z gazem jeżdżę na wydawniczą. Warsztat jest na przeciwko castoramy.

Cytat:
2011-02-07 14:53:35, robert_or3 pisze:
Tutaj masz trochę drożej, ale za to w Łodzi. Możesz popytać też w warsztatach lpg. Ja z gazem jeżdżę na wydawniczą. Warsztat jest na przeciwko castoramy.

dziekuję kolego,podjade na wydawniczą,jak widać z mojej znajomości tematu faktycznie jestem żółtodziobem,jeszcze raz wielkie dzieki

Cytat:
2011-02-07 12:45:14, bogdan1 pisze:
Może TO JEST NAJBARDZIEJ KONKRET ODPOWIEDŹ na Twoje pytanie ..serio!

dzięki kolego,jak widać skorztstałem z pomocy kolegi z łodzi,sam rozumiesz,blisko i na miejscu

Na Twoim miejscu zanim kupię butlę spytałbym w warsztacie. Być może mają jeszcze taniej.

Cytat:
2011-02-08 06:31:33, robert_or3 pisze:
Na Twoim miejscu zanim kupię butlę spytałbym w warsztacie. Być może mają jeszcze taniej.

już się umówiłem,razem z montażem ipapierami na 10 lat wyidzie mnie ok 400,a dzisiaj z kolei palą mi się postojówki na stałe i nie mogę ich wyłaczyć wajchą tylko zdjęcie klemy pomogło,ale co teraz ku.....wa!!! jak się pitoli to wszystko na raz,help

Niestety elektryka w espero jest jednym z najsłabszych punktów tego auta. Możliwe że przełącznik padł.

Cytat:
2011-02-08 19:55:41, robert_or3 pisze:
Niestety elektryka w espero jest jednym z najsłabszych punktów tego auta. Możliwe że przełącznik padł.

a może ma to związek z tym zwarciem w radiu co glosniki nie gadają jak odpalę motor,czyżby zwarcia na wiązkach w kolumnie kierownicy

Tak też może być, ale instalacja kierownicy teoretycznie nie powinna mieć nic wspólnego z głośnikami. Chyba że problem leży po stronie zasilania radia.

Cytat:
2011-02-08 20:16:18, majonezik37 pisze:
a może ma to związek z tym zwarciem w radiu co glosniki nie gadają jak odpalę motor,czyżby zwarcia na wiązkach w kolumnie kierownicy

Jak ja kiedyś miałem zwarcie w kostkach za radiem, to nie działało mi podświetlenie liczników i tylne pozycyjne.

Pozdr.