Fiat 128 "76 gr. 2 - Historic Hillclimb edition

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakladam watek, na razie pierwsze zdjecie

Edit: Drugie

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2007-01-25 22:55:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2007-01-25 23:11:35 ]

więcej fot

fajny kolorek...

no nie powiem motorek też niczego sobie

tylko cos mi się wydaje że kania w tym palce maczał

Walka Kani z blacharka przodu:

Niestety nie mam za bardzo zdjec z walki Tomczaka, ale z calosci blacharki jestem bardzo zadowolony.

Generalnie wszyscy mowili ze sie nie uda zbudowac za 5 tysiecy. A tymczasem spokojnie sie zamkne w 5 tysiach...
5 za bude, 5 za silnik i osprzet, 5 za reszte

Mało zdjęć mało kiedy wyjedzie ?

Pierwszy raz na go widze, sedan i to 2d - pięęękny, a myślałem, że to w awatarze z netu zciągnięte

To w avatarze jest sciagniete, bo to wlasnie 4d jest a nie 2d tak jak moj. Poza tym tamten jest na Crommodorach. Beda jeszcze czarne pokrywy silnika i bagaznika.

no autko się bardzo ciekawie zapowiada

silniczek 1116 cm czy 1290? Cos dłubniety? Robisz coś z zawieszeniem czy seria? Wiecej fotek i info bom bardzo ciekaw...

1290 na tlokach 86,4. Przerobki opisane w profilu

yapko , napisz więcej , daj więcej fot , coś Ty taki nieśmiały?? Wszyscy jesteśmy ciekawi , od czasu jak widziałem tą ósemke jako cywila mineło tyle ze ... poka więcej fot

ja ja na biezaco ogladalem jak "nabierala mocy" w krakowskich kazamatach i jak ja Tomek cerowal migomatem fajna bedzie 8ma

-----------------
sedicivalvole

http://www.youtube.com/watch?v=E23bmHna_rw

Blady, na razie nie mam wiecej fot, szczegolnie zaluje ze nie uwiecznilem zaraz po blacharce ale jakos tak wyszlo. Lakiernik ma podobno jeszcze jakies foty. A wiecej fot silnika bylo na Squadrze i chyba tu tez Kania wklejal, tam gdzie byl walek z Rewaru...

Zdjecia z malowania sa z wczoraj. Mam nadzieje ze prace nabiora teraz tempa to bede juz regularnie robil update'y

sympatycznie się zapowiada ta ósema, z niecierpliwością czekam na finał dobry stuff będzie

Widze że kolorek podobny do mojego....(ile wkoncu wypiskałeś farby???)
Silniczek też ładny jakiś taki czysty.
A w opisie wydech 4-1 kto takie coś robi i za ile?

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2007-01-28 00:10:12 ]

farby kupilem 2L koloru i galon bialego, zobaczymy ile zostanie.
Kolektor 4-1 mi robi Kania ale mozna tez np. zamowic w firmie Viga pod N.Saczem, koszt chyba 600 zl za zwykle rury.

a po co takie dziwne koło pasowe na altek?

Cytat:
2007-01-28 14:08:14, rosck pisze:
a po co takie dziwne koło pasowe na altek?

Bo ten alternator napędza jednocześnie wałek rozrządu!!

Cytat:
2007-01-28 14:19:40, Jesion128 pisze:
Bo ten alternator napędza jednocześnie wałek rozrządu!!

acha